Merhaba hocam nerden ne kadara aldınız bende ön tampon almak istiyorum.Merhaba, aşağıdaki tampon setini aldım fakat arka tampon üzerindeki difüzöre çok ısınamadım. Sizce nasıl ya da önerebileceğiniz difüzor var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, internetten aldım hocam bende, özelden linkini atıyım ama set halinde satıyorlar bildiğim kadarıyla.Merhaba hocam nerden ne kadara aldınız bende ön tampon almak istiyorum.
Hocam bu aldığım setteki difüzör orijinal R’lardaki difüzörden değil mi?Rline difüzör bence en şık difüzörlerden biri ancak R/r-line tampona çok bir seçeneğiniz yok zaten. O tampona aynı difüzörün 4 çıkışlı seçeneğini takabilirsiniz ancak onu da bulabilirseniz. Orjinal tamponun difüzörü bu tampona oluyorsa servisten temin edebilirsiniz.
İyi günlerden kullanın gayet güzel duruyor birde bunlara flap takılıyor onla daha iy duruyor sanırım bende almayı düşünüyorum bire bir uyum sağlıyor mu acaba birde park sensörleri sonradan mı açılıyor maliyet ne gerekiyorMerhaba, aşağıdaki tampon setini aldım fakat arka tampon üzerindeki difüzöre çok ısınamadım. Sizce nasıl ya da önerebileceğiniz difüzor var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam benim arabada da park sensörü var. Bu setteki tamponlarda yeri yok ama basit yerlerini açmak. Sanayideki boyayan ustalar yapıyor.İyi günlerden kullanın gayet güzel duruyor birde bunlara flap takılıyor onla daha iy duruyor sanırım bende almayı düşünüyorum bire bir uyum sağlıyor mu acaba birde park sensörleri sonradan mı açılıyor maliyet ne gerekiyor