frkntyy
Yeni Üye
Aracımda orjinal 15 inç jant var , 18 Proteria düşünüyorum ama uzun vadede yürüyen aksamlarda sıkıntı olacağına dair yorumlar aldım . Bu işin dezavantajları ve avantajları nolur ? Deneyimleyenler bilgi verebilir mi ?
ben de aracı aldığımda 15 lik vardı üzerinde. 18 inç verona jant taktırdım fakat ağır olduğundan sanırım çukurda veya bozuk yollarda araba sarsılmaya başladı. Performans açısından sorun yaşamadım dahaAracımda orjinal 15 inç jant var , 18 Proteria düşünüyorum ama uzun vadede yürüyen aksamlarda sıkıntı olacağına dair yorumlar aldım . Bu işin dezavantajları ve avantajları nolur ? Deneyimleyenler bilgi verebilir mi ?
Aracı yorabilir hocam ama performans açısından sorun olacağını düşünmüyorum.Aracımda orjinal 15 inç jant var , 18 Proteria düşünüyorum ama uzun vadede yürüyen aksamlarda sıkıntı olacağına dair yorumlar aldım . Bu işin dezavantajları ve avantajları nolur ? Deneyimleyenler bilgi verebilir mi ?
Taktığınız veronalar replika mıydı peki ?ben de aracı aldığımda 15 lik vardı üzerinde. 18 inç verona jant taktırdım fakat ağır olduğundan sanırım çukurda veya bozuk yollarda araba sarsılmaya başladı. Performans açısından sorun yaşamadım daha
Hayır değilTaktığınız veronalar replika mıydı peki ?
Hayır değil
Hocam aracımı golf r body kite çevirdim bende 17 jant alıyım diyorum, aracın aksesuarlarına göre küçük mü durur jantlar sizce? Ayrıca aracımda şuan highline 17 jant bulunuyor.Ben de maksimum 17 ' tavsiye ederim konforu çok etkiliyor 18 inchler
Bendeki 18 inç şuanHocam aracımı golf r body kite çevirdim bende 17 jant alıyım diyorum, aracın aksesuarlarına göre küçük mü durur jantlar sizce? Ayrıca aracımda şuan highline 17 jant bulunuyor.
Hocam R line dönüşüme 17 biraz küçük kalıyor 18 gerekiyor ama 18 le de bitmiyor 3.5 luk en az yay atmak lazım yüksek kalıyor yoksaHocam aracımı golf r body kite çevirdim bende 17 jant alıyım diyorum, aracın aksesuarlarına göre küçük mü durur jantlar sizce? Ayrıca aracımda şuan highline 17 jant bulunuyor.
Hocam peki önerebileceğin 3.5 luk yay var mı?Hocam R line dönüşüme 17 biraz küçük kalıyor 18 gerekiyor ama 18 le de bitmiyor 3.5 luk en az yay atmak lazım yüksek kalıyor yoksa
Eibach prokit önerebilirim kaliteli yaydır konfordan çok kayıp olmaz. Resim biraz geride ama belki fikir verebilirHocam peki önerebileceğin 3.5 luk yay var mı?
1. fotoğrafta çok iyi duruyor hocam, teşekkür ederim.Eibach prokit önerebilirim kaliteli yaydır konfordan çok kayıp olmaz. Resim biraz geride ama belki fikir verebilir