Golf 8 Garanti

ugur1497

Üye
İsim
Uğur
Merhabalar. 2022 model golf impression paket (manuel vites) aracım var. Bugün bulunduğum şehirdeki vw servisini arayıp geri görüş kamerası, ön-arka park sensörü ve gizli özellik açtırma ile ilgili bilgi aldım.
1)Gizli özellik açtırmayı tavsiye etmediklerini söylediler. yapmıyorlarmış. Elektrik aksamına zarar verebilir gerekçesi ile.
2)Ön-arka park sensörünün ellerinde mevcut olmadığını, geliş tarihi ve fiyatla ilgili bilgi veremeyeceklerini söylediler.
3)Aracımın plakasını alıp sorguladığında araca kamera uygun olmadığını söyledi arkadaş.
Ayrıca bu 3 işlemi servis dışında sanayide falan yaptırılırsa aracın garanti dışı olacağını söyledi. Bana ccok saçma geldi açıkcası sizlere de sormak istedim yakın tarihte bu işlemleri yapmış olan vardır belki diye veya bilgisi olan vardır

Gizli özellik tamamen fabrikasyon özelliklerin aktif/pasif edilmesidir. Kesme biçme işlemi olmadığı için elektrik aksamına zarar verecek bir durum yok, bugüne kadar hiç denk gelmedim ne forumumuzda ne de çevremde.

Başka yetkili servisi arayıp bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Anladığım kadarıyla aradığınız servis ya işi bilmiyor ya da paraya doymuş iş yapmak istemiyor. Mümkünse orada bakım dahi yaptırmayın.

Mardin vw'yi aradım gizli özellik için aynı şeyi söyledi. Ama dediğiniz şey çok doğru hocam sanırım paraya doymuşlar hiç umursamıyorlar. Ön-arka park sensörü için 7070 tl fiyat verdiler. Kamera içinse aynı şeyi söylediler

Geri
Üst Alt