Eibach yay montajı

Mcogolfgti

Üye
İsim
Can orak
Araç
Golf 7,5 gti
Herkese selamlar
Aracım için (golf 7,5-1.4 tsi)uzun zamandır bakındığım eibach prokiti almış bulunmaktayım daha önce spor yay kullanmadım, montaj aşamasında önerebileceğiniz veya dikkat etmen gerek dediğiniz hususlar var mıdır merak ettim.Artı olarak aracımda 17 inch dijonlar var bende 18 jant almayı düşünüyorum almam yine bir iki ay sürer belki sizce yay jant ikilisini aynı anda mı takmalıyım?

Ekli dosyalar

• 01E27099-AA54-4C5D-AE08-85556D162428.jpeg
    01E27099-AA54-4C5D-AE08-85556D162428.jpeg
    68.6 KB · Görüntüleme: 21
  • Beğen
Tepkiler: Jas

Herkese selamlar
Aracım için (golf 7,5-1.4 tsi)uzun zamandır bakındığım eibach prokiti almış bulunmaktayım daha önce spor yay kullanmadım, montaj aşamasında önerebileceğiniz veya dikkat etmen gerek dediğiniz hususlar var mıdır merak ettim.Artı olarak aracımda 17 inch dijonlar var bende 18 jant almayı düşünüyorum almam yine bir iki ay sürer belki sizce yay jant ikilisini aynı anda mı takmalıyım?
Hayırlı olsun. Bazıları yayları zorlayarak çıkarıyor bu pek sağlıklı değil. Bunun yerine yay aparatı olan bir yerde yaparsanız iyi olur. Yayı bir parça ile sıkıştırarak çıkartıp takıyorlar.

Hayırlı olsun. Bazıları yayları zorlayarak çıkarıyor bu pek sağlıklı değil. Bunun yerine yay aparatı olan bir yerde yaparsanız iyi olur. Yayı bir parça ile sıkıştırarak çıkartıp takıyorlar.
Teşekkür ederim
Dediğiniz aparat sanayide genelde kimlerde olur peki

Teşekkür ederim
Dediğiniz aparat sanayide genelde kimlerde olur peki
O hiç belli olmuyor ben yayları istanbulda maslakta bir yerde 2016 yılında press yapmıştım onlar yay işi yapmalarına rağmen yoktu.
Trabzonda golf 5'in yayları değiştirdiğimde bir vw özel servisinde vardı. Sormak lazım :)

O hiç belli olmuyor ben yayları istanbulda maslakta bir yerde 2016 yılında press yapmıştım onlar yay işi yapmalarına rağmen yoktu.
Trabzonda golf 5'in yayları değiştirdiğimde bir vw özel servisinde vardı. Sormak
Soracağız mecbur artık nereye denk gelirsek :)yürüyen parçaları etkileme ihtimaline karşın hassas bi işlem gibi geliyor bana da

Bu yaylari kullanmak için illa 18 jant almanız şart değil ,Dijon'larlada gayet güzel oluyor hatta 18 almanıza bile gerek kalmaya bilir.Yayları merdiven altı neüdüğü belirsiz yerde taktırmayın,Vw özel servisi olsun hatta,onlarda yay sökme aparatı olur.

Bölgenizdeki nam yapmış amortisörculer yaylari rahatlikla değişebilir, aparat mengene vs mevcuttur onlarda,
Yay ve jant ayni anda değişmek zorunda degilsiniz. 17 ler ile bir süre kullanın, konfor deneyimi olarak avantaj sağlar size.
Yaylar hayırlı olsun

Bu yaylari kullanmak için illa 18 jant almanız şart değil ,Dijon'larlada gayet güzel oluyor hatta 18 almanıza bile gerek kalmaya bilir.Yayları merdiven altı neüdüğü belirsiz yerde taktırmayın,Vw özel servisi olsun hatta,onlarda yay sökme aparatı olur.
Umarım araba alçalınca dijonlar hoşuma gitmeye başlar 😂

Bölgenizdeki nam yapmış amortisörculer yaylari rahatlikla değişebilir, aparat mengene vs mevcuttur onlarda,
Yay ve jant ayni anda değişmek zorunda degilsiniz. 17 ler ile bir süre kullanın, konfor deneyimi olarak avantaj sağlar size.
Yaylar hayırlı ols
Teşekkür ederim 🙏🏼 bi süre böyle kullanayım hem aradaki farkı daha net görebilirim

Herkese selamlar
Bir haftadır kullandığım eibach prokit deneyimlerim
Konfor açısından söylüyorum orijinalinden daha iyi hissettirirdi bana nedense sönümleme oldukça iyi dün uzun yola çıktığımda ise yol tutuşunudan pozitif yönde değiştiğini gördüm
Uzun yolda engebeli yerlerde biraz sektirdi ama oda normal olsa gerek
Bunların dışında arabanın duruşu çok değişti çok güzel oldu arabadaki dijon jantı sevmiyordum araba alçalınca her şey güzel gelmeye başladı

Ekli dosyalar

• 305A5DDE-8015-47F3-896E-4EAF82FDF8A6.jpeg
    305A5DDE-8015-47F3-896E-4EAF82FDF8A6.jpeg
    222.6 KB · Görüntüleme: 49
  • 02BCECEB-C0BB-4D2B-A93C-44DEF0560041.jpeg
    02BCECEB-C0BB-4D2B-A93C-44DEF0560041.jpeg
    419.9 KB · Görüntüleme: 49

Geri
Üst Alt