Tuluhan_Sipka
Üye
Orjinal difüzör arıyorum.Satmak isteyen olurssa ilgilenebilirim....
Evet aradığım budur. Fiyat nedir ve resmi var mı?Golf 7 1.2 tsi orjinal difüzör var.
Dün kaldırıma çarptığım arkayı ve alttaki orjinal plastik eğildi. Adı difüzör değil midir?Orjinal difüzor golf 7 ye olmaz
Dün kaldırıma çarptığım arkayı ve alttaki orjinal plastik eğildi. Adı difüzör değil midir?
Aynen1.2 tsi difüzörde tek egzoz çıkışı var değil mi
ne kadara satıyorsunuz peki ürünü
Hocam geçmiş olsun. Benim difüzör de bir mantara çok yaklaştığımdan olsa gerek ki egzoz tarafından biraz içeri göçmüş durumda. Nasıl bir tamir yaptırdınız? Kendim torx ile söksem ve arkadan elimle şey etsem düzelmez değil mi? Sert plastik gibi duruyor.Kendi aracimin difuzoru onarildi.Gerek kalmadi konu kapanabilir.tesekkurler @Tracy299
Benimkinde bagli olan demiri eğmişim.sanayide onu duzelttirince difuzor de duzeldi..kisacasi kirilmadigi icin sansliydimHocam geçmiş olsun. Benim difüzör de bir mantara çok yaklaştığımdan olsa gerek ki egzoz tarafından biraz içeri göçmüş durumda. Nasıl bir tamir yaptırdınız? Kendim torx ile söksem ve arkadan elimle şey etsem düzelmez değil mi? Sert plastik gibi duruyor.
Satis yok bu konudane kadara satıyorsunuz peki ürünü