Golf 7 Geri Görüş Kamerası Kodlama Sorunu (Çözüldü)

batuu

Yeni Üye
İsim
Batu
Araç
Golf 7 1.2 TSİ
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Golf 7 comfortline aracıma tüm özellikleri aktif 840c ünite taktım. Şu anda da Aliexpress'ten sipariş ettiğim can dynamic logo kameranın montajını tamamladım. Geri vitese takınca kamera açılıyor çalışmasında bir sorun yok. Fakat kodlamayı bir türlü yapamadık. 5f byte 19 dan bit 4 vs aktif edildi. Ama geri vitese takınca sadece park pilot geliyor. Siyah ekran vs. gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler, saygılar.

Media kısmı bağlantınız da problem olabilir kontrol ettiniz mi geri vitesten tetik alıyorsunuz görüntü aktarımında sorun yaşıyorsunuz

Merhabalar, herkese iyi forumlar. Golf 7 comfortline aracıma tüm özellikleri aktif 840c ünite taktım. Şu anda da Aliexpress'ten sipariş ettiğim can dynamic logo kameranın montajını tamamladım. Geri vitese takınca kamera açılıyor çalışmasında bir sorun yok. Fakat kodlamayı bir türlü yapamadık. 5f byte 19 dan bit 4 vs aktif edildi. Ama geri vitese takınca sadece park pilot geliyor. Siyah ekran vs. gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler, saygılar.
aldığınız kameranın linkini atabilir misiniz?

.

Son düzenleme:
Park sensorunde kamerayi kodlayin, ve teybe reset atin

.

Son düzenleme:
@GroupPolicy can dynamic olanda ekstra olarak üniteye can hattı geliyor. Kodlama yapan abiler bugün 3-4 saat uğraştı fakat geri viteste siyah ekran dahi alamadık.
Aracınızda hangi medya cihazı var? Orijinal park sensörü var mı? Geri vitese taktığınızda hangi ekranda kalıyor, bir foto yükleyebilir misiniz?

Aracınızda hangi medya cihazı var? Orijinal park sensörü var mı? Geri vitese taktığınızda hangi ekranda kalıyor, bir foto yükleyebilir misiniz?
Aracımda 840c ünite ve 8" cam ekran mevcut. Araç comfortline orjinal park sensörü var. Geri vitese aldığımızda sadece park pilot geliyor.
Örnek olarak:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230328-233121_Chrome.jpg
    Screenshot_20230328-233121_Chrome.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 29
Bir de unutmadan, kodlamadan sonra medya ünitesi açıldığında ve geri vitesten çıkardığımda "park pilot devre dışı" hatası vermeye başlamıştı.

Vps acik olabilir adaptasyondan kapatin ve reset atin

Aracımda 840c ünite ve 8" cam ekran mevcut. Araç comfortline orjinal park sensörü var. Geri vitese aldığımızda sadece park pilot geliyor.
Örnek olarak:
Bende de 840c ünite var ama parkpilot ekranım farklı benim Sizde sanki açılmamış gibi görünüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230329-124909_Gallery.jpg
    Screenshot_20230329-124909_Gallery.jpg
    56.4 KB · Görüntüleme: 31

Geri
Üst Alt