Bayi cam filmi ve seramik kaplamaları

figo

Üye
İsim
Figo
Araç
Golf 8 Impression
Herkese hayırlı forumlar, bayilerde takılan cam filmleriyle alakalı Çin malı, güneşten korumuyor vs gibi çok fazla yorum görüyorum. Aynı şekilde yapılan seramik kaplamanın da kalitesiz olduğunu iddia ediyor bir çok seramik kaplamacı. Malumunuz sıfır araç alırken artık bu aksesuarlar zorunlu hale geldi. Sorum: acaba forumda bayiden cam filmi ve seramik kaplama yaptırıp memnun olmayan var mı? Ümraniye Avekten önümüzdeki hafta aracımı teslim alacağım. Taktırılan filmleri vs söktürmeye gerek var mıdır?

Herkese hayırlı forumlar, bayilerde takılan cam filmleriyle alakalı Çin malı, güneşten korumuyor vs gibi çok fazla yorum görüyorum. Aynı şekilde yapılan seramik kaplamanın da kalitesiz olduğunu iddia ediyor bir çok seramik kaplamacı. Malumunuz sıfır araç alırken artık bu aksesuarlar zorunlu hale geldi. Sorum: acaba forumda bayiden cam filmi ve seramik kaplama yaptırıp memnun olmayan var mı? Ümraniye Avekten önümüzdeki hafta aracımı teslim alacağım. Taktırılan filmleri vs söktürmeye gerek var mıdır?
Vw bayilerinde bu artık bir alışkanlık oldu,
Mecbur koşuyorlar
Ben araç alıyorum arkadaş mecburmuyum cam fılmı ve seramık yada boya koruma yaptırmaya
Yaptıkları ise aldıkları parada zaten piyasanın üstünde

Ben kendi aracıma yapılan cam filminden de seramiktende memnun degilim.
Seramiğin esamesi bile yok. Aldığım hafta bile varlığını hissetmedik.
Filmler ise baya sera etkisi yapiyor. Koruyucu ozellik yok, gunes yakıyor. Servise bakıma gittiğimde bekleme salonundan baska bir araca yapılan film uygulamasını izledim. İşçiliği de begenmedim. Zamanla yarışıyorlar, vur geç usulü

bayiiden bayii ye degisir. mesela erel (ve hepsimi emin degilim ancak bolca dogus) automaster ile calisiyor(du). seramik icin yine birsey demek zor, ancak filmden memnunum ben. 6 yil olmus, ufak bir kosesinde kalkma var ancak solma morarma filan yok. 3M olmasi lazim.
sadece en arka camda var, diger camlari yasaklardan filan sokmusler. diger camlara llumar yaptirirken en arka cami degistirmeye gerek gormediler. renk olarak vs de uydu llumar ile.

Ben de bayiden(Ahlatçı) alırken seramik ve cam filmi yaptılar. Cam filminin kendisinden ve işçiliğinden memnunum. Fakat seramik yok diye düşünüyorum. Ya da oldukça kalitesiz bir seramik yaptılar.

Hatta ilk bakımda seramik bakımını yapacağız demişlerdi, ilk bakıma özellikle oraya gitmeme ve söylememe rağmen duymazlıktan geldiler ben de üstelemedim.

kısmetse bugün teslim alıcam aracı ben servise inip baktım. kaput ve çamurluk için folyolar oracal, cam filmi ve seramik 3m' di. O yüzden pek sesimi çıkarmadım.

kısmetse bugün teslim alıcam aracı ben servise inip baktım. kaput ve çamurluk için folyolar oracal, cam filmi ve seramik 3m' di. O yüzden pek sesimi çıkarmadım.
hayırlı olsun hocam. hangi bayiden alıyorsunuz bu arada?

2021 Temmuz ayında Erelden aldığım aracın seramiğinden memnundum . Cam filmleri aracımı satmadan önce pıt pıt her yerden patlak vermişti arka cam ve sağ arka kelebek camı hariç hepsi nokta nokta attı . Komple söktürüp film yaptırmıştım dışarda . Ppf için söyleyeceğim, araç bir yılı dolduğunda bakıma gitti ve ppf o ara sapsarı olmuştu bile. Yenilemeyip pasta yapacaklarını söylediler . Onda da üç dört yıkama sonra aynı terane oldu.

Avek içinse, Williams racingle çalışıyorlar . Nispeten iyi işçilikleri olduğunu düşünüyorum . Yakın zamanda birlikte tecrübe etmek dileğiyle. Ama seramik yaptıkları konusuna bende inanmıyorum

Hocam bakım için eskihisar'a gidiyorum, sıfır araçlarım tüm bu süreçleri ortlama 20 dk sürüyor. Kalitesini siz oradan anlayabilirsiniz.

Vw bayilerinde bu artık bir alışkanlık oldu,
Mecbur koşuyorlar
Ben araç alıyorum arkadaş mecburmuyum cam fılmı ve seramık yada boya koruma yaptırmaya
Yaptıkları ise aldıkları parada zaten piyasanın üstünde
evet maalesef öyle. Mecbur değilsiniz ancak sizi mecbur kılıyorlar, yoksa size aracı teslim etmiyorlar veya başkasına satıyorlar.

Geri
Üst Alt