Ön cam filmi

figo

Üye
İsim
Figo
Araç
Golf 8 Impression
Geçen hafta otopark.com Sinan abinin Alfa aracına Detailin Dükkanı 216'da ön cam filmi uyguladığı videoya denk geldim. Film şeffaf, UV ışınları ve yansımayı azalttığı hatta karşı şeritten gelen araçların farlarının yansımasını engellediği iddia ediliyor. Böyle bir uygulama yapıp faydasını gören oldu mu acaba? Özellikle yağmurlu havalarda gece sürüşlerinde görüş açımın çok düştüğünü hissediyorum bu yansımalar yüzünden. Güvenlik anlamında da kafamda soru işaretleri var.

Kaliteli film kullananlar daha iyi bilir ama, tavsiye edilen ürünlerin iddia edilen hizmetleri sunacağına inanıyorum. Dünyanın parasını istiyorlar. Dunya markası ürünler bunlar. Vw de takılan poşetler gibi degildir 😉

videonun altina da yazdim, cevap vermedi. Konu reklam/is birligi oldumu Sinan Koc bazen gerceklikten uzaklasiyor. Gaz tepkime cihazinda da gercek olmayan ifadeleri tastiklemisti.
on cam uv isinlarini zaten keser. on cam zaten iki katmanli ve arasinda bir film var, bu film UVyi zaten keser.
bende solargard yok ancak llumar air80 var, yansima azaltma olarak gozle gorunur bir degisiklik hisssetmedim.
ben isi kesme amaciyla taktirmistim, o konu da basarili, tabii ki tamamen kesmiyor ancak filmsiz halinden daha serin oluyor.

videonun altina da yazdim, cevap vermedi. Konu reklam/is birligi oldumu Sinan Koc bazen gerceklikten uzaklasiyor. Gaz tepkime cihazinda da gercek olmayan ifadeleri tastiklemisti.
on cam uv isinlarini zaten keser. on cam zaten iki katmanli ve arasinda bir film var, bu film UVyi zaten keser.
bende solargard yok ancak llumar air80 var, yansima azaltma olarak gozle gorunur bir degisiklik hisssetmedim.
ben isi kesme amaciyla taktirmistim, o konu da basarili, tabii ki tamamen kesmiyor ancak filmsiz halinden daha serin oluyor.
llumar air80'i bende düşünüyorum. yorumlar için teşekkürler.
özellikle yazın egede seyrederken ön cam inanılmaz bunaltıyor.

llumar air80'i bende düşünüyorum. yorumlar için teşekkürler.
özellikle yazın egede seyrederken ön cam inanılmaz bunaltıyor.
bence solargard da degerlendirin, llumar turkiye kesinlikle malzemenin arkasinda durmuyor.
llumar yaptiracaksanizda vintage detailingde yaptirin derim olasi bir sorunda ilgilenme ihtimalleri daha yuksek.

bence solargard da degerlendirin, llumar turkiye kesinlikle malzemenin arkasinda durmuyor.
llumar yaptiracaksanizda vintage detailingde yaptirin derim olasi bir sorunda ilgilenme ihtimalleri daha yuksek.
emcar sahibi Emrah iyi bir arkadaş sağolsun yaptığı hiç bir iş başımızı ağrıtmadı. vintage' ın yaptığı her işi beğeniyorum

yorum için teşekkürler. fiyat performans olarak bakacak olursak sizce değer mi? ben aradığımda sadece ön cam için 2700 fiyat çektiler.

yorum için teşekkürler. fiyat performans olarak bakacak olursak sizce değer mi? ben aradığımda sadece ön cam için 2700 fiyat çektiler.
bence Istanbulda degmez. ancak uzun vadeli kullanacaksaniz (en az 6 sene mesela) mantikli olabilir.
birde eger air80 fiyati ise cok zam yapmislar, ben 2 sene once yaptirirken asagi yukari 100 dolardi, ki ben daha ucuza yaptirmistim.

emcar sahibi Emrah iyi bir arkadaş sağolsun yaptığı hiç bir iş başımızı ağrıtmadı. vintage' ın yaptığı her işi beğeniyorum
iscilik anlaminda Venstyling Salih abiyi tek gecerim, zaten llumar turkiyenin kendi bayiisinde ustaydi kendi yerini acti.
bende o yuzden oraya gitmistim ancak Salih abinin olmamasina uyanamadan yaptirdim, korkunc bir usta calisiyordu. Hatta arabayi bozup, zaten bozuktu bile dedi. Sonra arkadasimin arabasini Salih abiye goturunce daha iyi anladim aradaki farki.

benim air80de cizik olustu, uygulama sirasinda filmle cam arasindaki kili tirnagi ile almaya calistigi bolgede idi. Ben ciziklerin bu nedenle olustugunu dusunerek garanti kapsinda islem yapilmasini istedim, gorenler cizigin cam tarafinda degil ic tarafinda oldugunu bu yuzden garantiye girmeyecegini soylediler. Buna ragmen Detaling Point (izmir) ve Vintage Detailing acikca soylemese de kendilerinde yaptirmis olsam musteri memnuniyeti adina yardimci olacaklarini ima ettiler.
Yani nispeten buyuk isletmeler bu tip durumlarda elini tasin altina koyabiliyor ancak digerleri distributor onay vermezse birsey yapamiyor.
Benim ornegimde ben cama cizecek sekilde birsey degmedigine eminim, onlarda degdine emin. Demekki air80 cok kolayca cizilebiliyor sonucuna variyorum ben bu olayda.

Forumdan birisinin de kaput koruma filmi tas gelmesi ile yirtilinca birsey yapmamislardi. Kaputu korumasi gerken film kendini bile koruyamamis olmasina ragmen.

Emrah işte bu konularda oldukça hassas. Sıfır cls' ye bayide yapılan komple şeffaf korumanın kenar kesimlerini yaparken vernikteki maket bıçağı çiziklerini görünce kahroldu. Araç sahibinden daha çok sövdü :)

benim golfe yapılan llumar ön kapı filminde hiç çizik yoktu satana kadar, kaput filmim görece daha ucuzdu ama kesinlikle sararma kalkma olmadı o yüzden tabelası büyük yerlerden ziyade emcar' ı tercih ediyorum.

doha garage akında işinde çok iyidir yeterki sakin zamanına denk gelin..

Geri
Üst Alt