1.6 dizel araç tekleme yapıyor. EGR den olabilir dedilerde enjektör maliyetli olduğundan ilk adımı egr temizliği ile başlicamne tür bir sorununuz var? Neden egr temizliği yaptırmayı düşünüyorsunuz hocam_?
Rolantide mi tekleme? Araç kaç bin km de ?1.6 dizel araç tekleme yapıyor. EGR den olabilir dedilerde enjektör maliyetli olduğundan ilk adımı egr temizliği ile başlicam
İkidir enjektör temizleyici döküyorumda sonuç çıkmayacak gibi.Depoya würt vs temizleyici atıp deneyin kurumdan şüpheleniyorsanız
Rolantideyken tekliyor. Araba ısınınca tekleme ortadan kalkıyor bişi hissetmiyosun. Dün gittim başka bir enjektörcüye abi maliyetli dedi sökersem sadece işçilik 3 bin alırmış. Ama egr dende olabilir dedi sen önce ona baktır çözüm alamadın gel enjektörü söker bakarız ondan sordum sizlere. Bu arada araç 245 bindeRolantide mi tekleme? Araç kaç bin km de ?
EGR den sonuç alamazsam mecbur söktürüp baktıracam enjektörlere. Makinada değerler normal çıkıyormuşegr temizliği sonrası würth de deneyin bi. 1.6 dizellerde delphi enjektör var ve sanıyorum bu kronik