Selam arkadaşlar. Geçen hafta aracımı sattım.2021 model Golf 8 Rline ile yaklaşık 14 ay kadar birlikteydim. Aracımı sattıktan iki gün sonra yeni aracım olan Golf 8 R ile yeni bir maceraya başladık. Öncelikle beyaz rengi tercih ettim. Mavi gerçekten çok güzel ama çok fazla dikkat çekiyor ben fazla dikkat çekmeyi tercih eden birisi değilim. Siyah ile beyaz arasında biraz git gel yaşadım, siyah renk kullanması daha zor olan olduğu için tercihimi beyazdan yana kullandım. Aracım 2023 yılı trafiğe çıkışlı 2022 model 3900 km’de yaklaşık 45 gün kadar kullanılmış sıfır denecek seviyede kondisyona sahip. Yaklaşık 500 km kadar kullandım aracımı. Gerçekten tarif etmesi zor bir deneyim. Bana çok hızlı hissettiriyor gibi geldi. Kullanırken ekstra dikkat etmek gerekiyor. Biraz tehlikeli bir araç. Anlamsız hızlara anlamsız sürelerde çıkabiliyor. Biraz tecrübe ettikten sonra kullanmak çok daha keyifli olacaktır. Allah herkese gönlüne göre arabaya binmeyi nasip etsin. Bu benim hayalimdi. Bu hayale ulaşabildim için gerçekten çok mutluyum.