- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Memnun olduğunuz ve tercih ettiğiniz yağ markası?
1000 küsür lira olması lazım. Siz 400tl iken kaç sene önce aldınız? Yağların raf ömrü elbet uzun ama yine de yeni tarihli dolumlar tercih sebebi.LMoly toptec 4200, motoru Castrol'e göre daha sessiz ve kısmen daha tasarruflu çalıştırdığını düşünüyorum. En son 400 küsür lirayken egemot'tan 2 tane almıştım. Keşke 3 tane alsaymışım. Bugünkü fiyatına inanamıyorum.
Nemli ve güneşli bir ortamda durmadığı sürece sorun yok. Tahminim 1.5 sene önce falandır alınma tarihi.1000 küsür lira olması lazım. Siz 400tl iken kaç sene önce aldınız? Yağların raf ömrü elbet uzun ama yine de yeni tarihli dolumlar tercih sebebi.
Fiyatları artacak diye 2021 ekim ya da kasım ayında almıştım galiba, emin değilim ama 412 liraydı. 2-3 seneye kadar güneş altında ya da aşırı sıcak ortamda bulunmadığı takdirde bir şey olmaz bence, bu konu biraz abartılıyor gibi geliyor. Forumda daha önce pek çok konuşulmuştur bu konu.1000 küsür lira olması lazım. Siz 400tl iken kaç sene önce aldınız? Yağların raf ömrü elbet uzun ama yine de yeni tarihli dolumlar tercih sebebi.