- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Bakımda tercih edeceğiniz filtre markaları?
Bende geçtiğimiz sene onu kullandım hava filtresinde mann yok diye biliyorumFiltron hava filtresi kötü mü en son onu kullandım golf 7 için 1.2
1.4 tsi için mann hava filtresi mevcut hocam, 1.4 için varsa 1.2 için de vardır diye düşünüyorum. Ankara'daysanız aydelen var son bakımı orada yaptırdım, temiz iş yapıyorlar tavsiye ederim, ben LMoly toptec 4200 egemottan kendim almıştım, orada mann filtre ile değiştirmiştik. şimdi dışarıdan parça kabul etmiyorlarmış 75000 bakımı geliyor aracımın, mann fitreleri aydelenden alıp , egemottan da toptec 4200 yağ alıp herhangi bir yerde değiştirtmeyi düşünüyorum bakalım..Bende geçtiğimiz sene onu kullandım hava filtresinde mann yok diye biliyorum
Bilgilendirme için teşekkürler Hocam1.4 tsi için mann hava filtresi mevcut hocam, 1.4 için varsa 1.2 için de vardır diye düşünüyorum. Ankara'daysanız aydelen var son bakımı orada yaptırdım, temiz iş yapıyorlar tavsiye ederim, ben LMoly toptec 4200 egemottan kendim almıştım, orada mann filtre ile değiştirmiştik. şimdi dışarıdan parça kabul etmiyorlarmış 75000 bakımı geliyor aracımın, mann fitreleri aydelenden alıp , egemottan da toptec 4200 yağ alıp herhangi bir yerde değiştirtmeyi düşünüyorum bakalım..