Yıpranmış Ön Panjur Logo (ACC’li)

lHera

Üye
İsim
Semih
Araç
Golf 7 1.4 TSI Highline 125 Ps
Merhaba hayırlı ramazanlar , 2015 model aracımda ACC mevcut . Aktif olarak çalışıyor her hangi bir sorun yok. Konu hakkında uzman arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. ACC olan ön VW logosunu mecbur yine acc olan bi logo ile değişmemiz mi gerekiyor . Sadece önde yıpranmış bölüm değişse sistem devre dışı mı kalır bilgilendirirseniz sevinirim. ( Fotoğrafı forumdan alıntıladım)

Ekli dosyalar

• F59F6CA4-33DF-438B-8469-80C1BDCDC102.png
    F59F6CA4-33DF-438B-8469-80C1BDCDC102.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 50

aklıma gelseydi ilk alır almaz ppf kaplarmışım logoyu. Otobanda taş izlerinden hafif çizikler oldu ya :(
Zamanla hafif sararma ve taş izleri oluyor bende bundan dolayı değişmek istiyorum aslında ☺️ büyük bi dert değil ama

Zamanla hafif sararma ve taş izleri oluyor bende bundan dolayı değişmek istiyorum aslında ☺️ büyük bi dert değil ama
Taş Allahtan kenara gelmiş. Sararma olmadı daha da şimdiden PPF kesip yapıştıracağım....

bundan dolayı sorun oluşmaz. sizin kalibrasyon sıfırlanmıştır ? kontrol ettiniz mi ? Front assist devre dışımı diyor ?
Hocam yok maşallah diyelim taş gibi çalışıyor. benim logomun kenar kısmına kamyon küçük taş attı sekti oraya geldi sadece kalibrasyon ile alakası yok ki

Merhaba hayırlı ramazanlar , 2015 model aracımda ACC mevcut . Aktif olarak çalışıyor her hangi bir sorun yok. Konu hakkında uzman arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. ACC olan ön VW logosunu mecbur yine acc olan bi logo ile değişmemiz mi gerekiyor . Sadece önde yıpranmış bölüm değişse sistem devre dışı mı kalır bilgilendirirseniz sevinirim. ( Fotoğrafı forumdan alıntıladım)
hocam panjurunda golf 8 tip led mi var acaba ben mi yanlış gördüm. Var ise eğer fotoğrafını yanıyorken önden aracın atabilir misiniz ?

Geri
Üst Alt