Golf 7 3Q0 035 819/B CarPlay

toro4

Üye
İsim
Ömer
Araç
Golf 7
Herkese selamlar.

2016 model golf 7 allstar aracım var. Daha önce açılan konuları elimden geldiği kadar okudum. 819 olan üniteler car Play ve kamera desteklemiyormuş. 824 ve 840 kodlu ünitelerden bahsedilmiş.

Car Play için bu üniteler mevcutta olan ekran ile çalışıyor mu?
Sahibindende baktım 10bin civarı fiyatları var. İşim gereği yolda olduğum için car Play eksikliği hissediyorum. Çinli üniteleri aracıma takmak istemiyorum.

Maliyete göre sizce en minimum ve sağlıklı şekilde nasıl halledebilirim?

Daha önce böyle bir multimedya değişikliği yapan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

Elinde ünite veya cihaz olan arkadaşlar ile de irtibata geçebiliriz.

Ekli dosyalar

• 037FD472-3FFC-4FE2-8DB0-BBAB5B2B6BE3.jpeg
    037FD472-3FFC-4FE2-8DB0-BBAB5B2B6BE3.jpeg
    146.4 KB · Görüntüleme: 37

@toro4 crackli 840c unitem var 10.000 tl tak calistir sistem hocam

@toro4 sizdeki 819b üniteyi de alabilir takas yaparım

Usb portu da almaniz sart 1.200 tl

Ya da mevcut cihaziniza hic dokunmazsiniz size interface veririm eğlence sistemine cevirir geri gorus kamerasi destekler

YouTube vb..

@toro4 sizdeki 819b üniteyi de alabilir takas yaparım

Usb portu da almaniz sart 1.200 tl

Ya da mevcut cihaziniza hic dokunmazsiniz size interface veririm eğlence sistemine cevirir geri gorus kamerasi destekler

YouTube vb..
Hocam daha detaylı bilgi alabilmek için Whatsapp üzerinden ulaşabilir miyim size

Bülent bey bende 1.2 tsi var 105 lik 1.0 ın verileri kağıt üstünde 1.2 den daha güzel benim tek şikayetim ani bir hızlanma ihtiyacımda biraz gecikmeli gaz yitiyor o da normal sanırım sizde yaIzılım sonrası nasıl oldu ani gazlama durumları yokuş performansı gazlama derken Apache stayl değil 😁 şerit değiştirme solama durumları gibi demek istiyorum

Konu başlığı altına yanlış yazmışım silemedim mesajı bu şekilde düzelttim Bülent ney yazılım başlığı altına yazdım

Geri
Üst Alt