Far kazanında bi çatlak olma ihtimali yüksek . Genellikle yıkama veya yağmur sonrasında mı yapıyor ?Merhaba arkadaşlar bugün farkettim sol farın içi baya buğulanmış hatta ıslak duruyor neden olmuştur yada çözümü nedir bilgisi olan varmı?
Taiwan hocam. 2 yıl oldu takalı.Hocam merhaba. Farlarınız Taiwan üretimi Çift J midir yoksa orjinal tek J li far mıdır ?
Hocam Taiwan alanlara ppf ile farlarını kaplatın derlerdi tavsiye ederim maliyetli olmaz nereden alıyorsa genellikle vernik attığından alır diye biliyorumTaiwan hocam. 2 yıl oldu takalı.
Yoğuşmadan kaynaklı oluyor normaldir sıfır km mercedesde bile yaşadı arkadaşım. Far sıcak dışarısı ise soğuk olduğundan far camının iç yüzeyinde olur önemli olan suya dönüşüp farın içine akmaması.İstanbul’da 2 gün önce yağan yağmurda 1 saat araç kullandım ve sonuç bu şekilde oldu. Ertesi sabah da buhar yok oldu. Bu gün bir yerle görüştüm maslakta. Abi aynı araç bizde de var bunun bir çözümü yok, farlara herhangi bir zararı da yok dedi. Pek inanasım gelmedi. Uğraşmak mı istemiyolar anlıyamadım. Hafta içi başka bir yere daha göstericem.
Sizdeki normal hocam, servise ben zamanında sormuştum,sorun teşkil etmediğini söylemişlerdi. Sizdeki de buğu olmuş, arkadaşınkinde bildiğiniz terleme yapmış. Yani bir yerden su alıyor olabilir yada hava alıyorİstanbul’da 2 gün önce yağan yağmurda 1 saat araç kullandım ve sonuç bu şekilde oldu. Ertesi sabah da buhar yok oldu. Bu gün bir yerle görüştüm maslakta. Abi aynı araç bizde de var bunun bir çözümü yok, farlara herhangi bir zararı da yok dedi. Pek inanasım gelmedi. Uğraşmak mı istemiyolar anlıyamadım. Hafta içi başka bir yere daha göstericem.