Golf 7 Tavanda Karton Yok

batuu

Yeni Üye
İsim
Batu
Araç
Golf 7 1.2 TSİ
Merhabalar, 2 ay önce golf 7 bir araç aldım. Yolda yolcu tarafının güneşlik bağlantısından ses geldiğini fark ettim. Bunun üzerine tavan lambasını söktüğümde döşemenin üzerinde karton olmadığını, kartonun silikon izlerini ve bir kaç tornavida benzeri çizik gördüm. Sizce başına ne gelmiş olabilir? Yorumlarınızı alabilir miyim?

@batuu Merhaba
Boyasız göçük giderme yapılmış olabilir, döşemeyi indirip yalıtım yapmanızı tavsiye ederim.
Bu haliyle kapıyı sert kapattığınızda sacın salınım sesini duyabilirsiniz, yağmur yağdığında da çok ses yapar.
Kendi aracıma yaptığım uygulamaya ait fotoğrafları paylaşayım, fikir olsun.

20220629_201213.jpg
20220629_201243.jpg
20220629_205305.jpg
20220629_205253.jpg

@batuu Merhaba
Boyasız göçük giderme yapılmış olabilir, döşemeyi indirip yalıtım yapmanızı tavsiye ederim.
Bu haliyle kapıyı sert kapattığınızda sacın salınım sesini duyabilirsiniz, yağmur yağdığında da çok ses yapar.
Kendi aracıma yaptığım uygulamaya ait fotoğrafları paylaşayım, fikir olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 65665
Ekli dosyayı görüntüle 65662
Ekli dosyayı görüntüle 65663
Ekli dosyayı görüntüle 65664
Öneri ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Döşemeyi söktüğümde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmazsam ( hava yastığı vb.) bende yalıtım yapmayı planlıyorum.

Öneri ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Döşemeyi söktüğümde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmazsam ( hava yastığı vb.) bende yalıtım yapmayı planlıyorum.
Hava yastığı ile bir işiniz yok hocam, doğru şekilde demontaj-montaj yapılırsa hiçbir problem yaşamazsınız. (y)

Hava yastığı ile bir işiniz yok hocam, doğru şekilde demontaj-montaj yapılırsa hiçbir problem yaşamazsınız. (y)
Öncesinde bir işlem olup olmaması açısından söylemiştim hocam. Teşekkürler 🙂 👍

Aynı olay benim aracımda var, dolu hasarından dolayı göçük düzeltme yaptırmıştım, kartonları yırtarak söktükleri için geri yapıştıramıyorlar, yalıtım malzemesi alıp yapıştırtmıştım bende.

Geri
Üst Alt