sadbuttrue
Üye
Arkadaşlar herkese selamlar. Yakın zamanda 2014 Golf alarak aranıza katıldım. Sizlere danışmak istediğim birkaç konu mevcut.
Teşekkürler.
- Aracımda bluetooth özelliği olmayan multimedya mevcut. Highline araçlarda bulunan multimedyayı(tercihen carplay'li) aracıma uyumlu olur mu? Torpido gözündeki multimedya ünitesi de olması gerekiyor sanıyorum. Bu konuda herhangi bir uyuşmazlık ortaya çıkar mı ?
- Aracımda halojen far ve stop bulunuyor. Bu far ve stopları yine Higline donanımlarda bulunan mercekli far ve led stoplar ile yükseltebilir miyim? Nelere dikkat etmek gerekir?Sonuçta bu farlar yükseklik ayarını otomatik yapıyor. Bu noktada neler yapılabilir? İkinci bir seçenek olarak piyasada çok fazla çin menşeli J far ve 7.5 Stoplar bulunuyor. Bu far ve stopları kullananların tecrübelerini merak etmekteyim. Aydınlatması nasıl?(özellikle yağmurlu havalarda) Tavsiye eder misiniz?
- Aracıma katlanır ayna eklemek istiyorum fakat piyasada orijinal olmayan katlanır ayna da mevcut. Bunların orijinalden farkları nedir? Tavsiye eder misiniz?
- Aracıma otomatik kararan ayna takma konusunda çıkma orijinal parça ile yükseltebilir miyiz? Herhangi bir kodlama veya aktivasyon gerekiyor mu?
Teşekkürler.