Pretoria jant rengi

İsim
Halil
Araç
MB
Merhaba forumda gezinen arkadaşlar

Orjinal Pretoria alma niyetindeyim.

Malum iki renkte gri ve siyah olarak sunuluyor.

Kararsız kaldım ve biraz fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Mâliyeti yüksek olduğu için sonradan değiştirme imkanı da zor.

Ekli dosyalar

• IMG_7226.png
    IMG_7226.png
    831.9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7225.png
    IMG_7225.png
    426.1 KB · Görüntüleme: 33

Aracınızın rengine bağlı. Bunun dışında 3. Renk seçeneği orjinal olarak gunmetal tarzı bir gri tonu da var.

Doğuş oto gibi bir yerden alacaksanız yaşa bağlı yesek parça indirimi uygulatmayı deneyin. Hatta golf r ı olan birini bulursanız daha kolay alabilirsiniz gibi.

Katiyen hevesini kırmak istemem ve Pretoria benim en sevdiğim. orjinal olarak geçen sene almak ğzereyken jantın ancak yurtdışı forumlarında çok eğildiğini hatta kırıldığını okudum. Bunu da göz önünde bulundurun. Sonuçta ince kollu ve hafif bir jant. İnce kollu jantlar be kadar saplan olursa olsun bir yere kadar dayanıyor.

Ek olarak oek kişi bilmese de orjinal olaeak 18” ve offsetli sipariş edebiliyorsunuz. Hafif offsetli olsun isterseniz t-roc veya passat aksesuar kataloğuna bakın.

Edit: bu mesajı gece telefondan yazarken imla, cümle yapısı vs ne varsa katletmişim. Kusura bakmayın :D

Son düzenleme:
Aracin rengi gri, gunmetali beğenmedim pek. Passatınkiler et 44 ve çamurluğa değebilir. O yüzden golfün et50 lerinden bakınıyorum.. Evet jantlar ayrıca çok hafif 😃.

Siyah olmasında ne olursa olsun, siyah alırsanız pişman olmanız uzun sürmez. Dünyanın parası sonuçta.

ben 35-40mm yaylarla 8J ET45 jant taktım ve sürtmüyor, ön tekerler gövdeye de neredeyse sıfır oldu. Arabanız çok basık değilse offsetli bakabilirsiniz.

8*18et 41 orjinal malory kullaniyorim 35 mm prokit yay var, aracin arkalar torsiyon.
Sürtme vs olmuyor. Hatta arkalara 5/7 mm daha spacer taksam kurtarir. 🧿

Gri tercih edip sıkıldıkça eliniz yatkınsa Plasti Dip tarzı ürünlerle renk değişikliği yapabilirsiniz. Kendiniz uygulayacaksanız hem zevkli oluyor hem de basit bir şekilde renk değiştirmiş oluyorsunuz.

35 Cm yay var, ve ofseti olsa aslinda tabiki daha güzel olur. R'ın orjinal marşpiyelini de aldım siyah renkte geldi. Ayna kapakları siyah. Bu yüzden kararsızım... Plastidip ile griden siyah etmek bir alternatif ama hiç uğraşmak istemiyorum :/. Aldığımı beğenmzesem de satarım kafasında değilim.

@ismail67peker birkaç durum bırakıyorum,
spacer , uzun bijon , vurma , balans, sürtme vb dert keder yok 🧿

Ekli dosyalar

• IMG_20230313_131304.jpg
    IMG_20230313_131304.jpg
    323.4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20230319_000701.jpg
    IMG_20230319_000701.jpg
    307 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20230313_131324.jpg
    IMG_20230313_131324.jpg
    192.8 KB · Görüntüleme: 47
Resimler için teşekkür ederim.

En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Pretoria da kararsız kalıp, bu güzel jantları aldım.

İçimde hâlen pretoria olsa da, bir daha ne zaman alamanyaya gider alırım bilemicem.

Marşpiyel takan, takabilen varsa yardıma ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

• IMG_7322.jpeg
    IMG_7322.jpeg
    208.2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_7306.jpeg
    IMG_7306.jpeg
    377 KB · Görüntüleme: 36

Geri
Üst Alt