Liqui moly Top Tec 4200 5W 30 hk.

İsim
Atakan
Araç
Golf 5 1.4 TSI
Selamlar arkadaşlar,

Su an egemotta bu urun kalmamis. Ne zaman gelir bilmiyorum belki orayi bileniniz vardir kisa zaman icinde tedarik edilir mi acaba?

Onun disinda ayni urun diger meshur sitelerde de var oralardan alabilir miyim arkadaslar önerir misiniz yoksa guven vermez mi acaba?
Ne dersiniz bu konuda?

Hatta eger uygunsa şöyle link paylasmak istiyorum. Buradan tarihine vs gore sunu alabilirsin tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba?

Ben onlineyedekparca.com almistim

Yedek de almistim

Hocam sizin sitenizden sunu buldum ne dersiniz?

Yani uretim tarihi hakkinda vs bilgim yok goremedim ama sorun olur mu? Ya da şöyle sorsam mesela 2021 urunu gelse ne olur verimsiz mi olur?

Güvenilir diyorsanız söyleyebilirim.

Ben 3 ay once gidip yerinden aldigimda raftan kendim 2022. Uretim secmistim :)

2021 var miydi icinde net hatirlamiyorum whatasp yazip sorabilirsin hocam

2022 varsa sipariş ver bence 2021 ise boşver alma

[/URL]

Hocam sizin sitenizden sunu buldum ne dersiniz?

Yani uretim tarihi hakkinda vs bilgim yok goremedim ama sorun olur mu? Ya da şöyle sorsam mesela 2021 urunu gelse ne olur verimsiz mi olur?

Güvenilir diyorsanız söyleyebilirim.

raftan kendim

Ben 3 ay once gidip yerinden aldigimda raftan kendim 2022. Uretim secmistim :)

2021 var miydi icinde net hatirlamiyorum whatasp yazip sorabilirsin hocam

2022 varsa sipariş ver bence 2021 ise boşver alma

raftan kendim
Dogru soyluyorsunuz aslinda gidip yerinden alayim mahmutbeydeymis madem.
4 yil üniversite okuduk orada 1 gun daha gideriz:)

Raf ömrü acilmamis urunun 3 yil degil mi peki hocam 2021 sıkıntı mi cikartir mesela?

Sitesinde uretim yili yazmiyor en iyisi gitmek

Bu arada birsey sorabilirmiyim😀 Benzinli modeller kac litre aliyor baktiklariniz hep 4litrelik. Ben 5 litre aliyorum 10binden sonrada kalani ekliyorum da...

@Doom3farcry

Sen yinede yeni tarihli al

Gitmene gerek yok gicik ters yer

0 (506) 095 67 35 Yamaç a selam soyle bakip soylesin :)
:)) tamamdir hocam yarin arayacağim direkt teşekkür ettim.
Aleykum selam iletirim selaminizi.

Sizin isim üstat Bülent ti degil mi ?

Bu arada birsey sorabilirmiyim😀 Benzinli modeller kac litre aliyor baktiklariniz hep 4litrelik. Ben 5 litre aliyorum 10binden sonrada kalani ekliyorum da...
:D 3.6 hocam kapasite. O yuzden 4 bakiyorum. 5 litre alsam baya artacak. Bi de sanirim acilmis yağin ömrü 1 yilmis çöp olabilir bilemedim:)

Şu n11 dekine ne dersiniz üstatlar hem uygun hem de hep 5 yildiz falan almis ama orijinal olmama ihtimali var midir ki?

@HONEY yarin sizinkiyle iletisime gecicem hocam ama eger kalmadiysa vs diye sordum.

Golf Mk7 Mk7,5 Mk8
1.0 / 1.2 / 1.4 tsi motorların yağ kapasitesi 4lt.

1.5 tsi motor yağ kapasitesi 4,3 litre

@Doom3farcry motor yağlarının (kapağı açılmamış) sıfır yağın) raf ömrü bazı markalarda 4 yıl, bazı markalarda 5 yıl dır. Bu süre şayet bayilerin depolarının saklama koşulları kötü ise 3 yıla kadar düşebilmektedir.

Mecbur kalmadıkça 1-1,5 yıldan daha eski yağ almayınız. 1 yıl önce üretilmiş yağın hiç bir zararı olmaz,

Kapağı açılmış yağın raf ömrü; 6 ay / max. 1 yıl dır.

Golf Mk7 Mk7,5 Mk8
1.0 / 1.2 / 1.4 tsi motorların yağ kapasitesi 4lt.

1.5 tsi motor yağ kapasitesi 4,3 litre

@Doom3farcry motor yağlarının (kapağı açılmamış) sıfır yağın) raf ömrü bazı markalarda 4 yıl, bazı markalarda 5 yıl dır. Bu süre şayet bayilerin depolarının saklama koşulları kötü ise 3 yıla kadar düşebilmektedir.

Mecbur kalmadıkça 1-1,5 yıldan daha eski yağ almayınız. 1 yıl önce üretilmiş yağın hiç bir zararı olmaz,

Kapağı açılmış yağın raf ömrü; 6 ay / max. 1 yıl dır.
Simdi net anlaşıldi hocam mevzu. Teşekkür ederiz değerli bilgiler icin.

Bunlara özellikle dikkat edeceğim sağ olun.

Egemottan geçen hafta aldım 4lt 855 TL idi. 2023/1 ay üretim tarihli geldi. taze yağ 🙂
Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız:)

Su an stoklarda kalmamis maalesef o yuzden sizlere sorayim dedim n11 vs den alinir mi acaba diye

Geri
Üst Alt