Dizel Yakıt Deneyimleri ve Önerileri

hc58

Yeni Üye
İsim
halil
Dizel araçlarda yakıtın öneminden herkes bahseder. Benim sorularım;
Kullanıcı deneyimi olarak hangi akaryakıtı önerirsiniz ?
Kullanım şekline göre yakıt alınan akaryakıt markası değiştirilmeli mi?
Kullanılan yakıt motor parça ömründe değişiklik yaratır mı(Isıtma bujisi, partikül filtresi vs.)?
En idael akaryakıt markası nedir?
Kendi deneyimim olarak Shell sanki yakıt tüketimini artıyor ancak motor daha performanslı ve daha sessiz gibi geliyor psikolojikte olabilir. Total yakıt tüketimi iyi gibi ancak sesi artırıyor ve performansı düşük gibi. Bp yi yeni deniyorum.

Dizel araçlarda yakıtın öneminden herkes bahseder. Benim sorularım;
Kullanıcı deneyimi olarak hangi akaryakıtı önerirsiniz ?
Kullanım şekline göre yakıt alınan akaryakıt markası değiştirilmeli mi?
Kullanılan yakıt motor parça ömründe değişiklik yaratır mı(Isıtma bujisi, partikül filtresi vs.)?
En idael akaryakıt markası nedir?
Kendi deneyimim olarak Shell sanki yakıt tüketimini artıyor ancak motor daha performanslı ve daha sessiz gibi geliyor psikolojikte olabilir. Total yakıt tüketimi iyi gibi ancak sesi artırıyor ve performansı düşük gibi. Bp yi yeni deniyorum.
Merhaba hocam Shell efsane mi gerçek mi bilmiyorum ama dizel aracımda oldu, şu anki de benzinli. V-Power alırdım. Farkı hissediyorumda psikolojik mi yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum. Ben içeriyi temizliyor ediyor diye alıyorum sürekli su misali :) Shell'den alınan yakıt çabuk bitiyor ama buna katılıyorum. Bitiyor dediğimde Max. 30 km erken bitiyor tam depoda :)

Geri
Üst Alt