concaptain
Üye
- İsim
- Cem
Bir sene olmadan bakım vaktimiz geldi. İnternet üzerinden bakim randevumu aldım. İstikamet Bursa Doğuş Oto. Bakım işlemleri yarım gün sürdü ama yanında talep ettiğim birkaç kalemin tamamlanması haftasonu dahil 4 günü aldı
Media ekranı açılmıyordu arasıra yeni yazılım yüklediler
Ön Park sensörü hatalı okuma yapıyordu sensör konumunu düzelttiler
Far kumandası altından trim sesi geliyordur izolasyon yapıldı
Son olarak cam tavan ses yapıyordu özellikle güneşli havalarda parça sipariş edildi kızaklar değişti onun altında bulunan bir parça daha
Şimdi aracım daha sessiz
Media güncellemesi sonrası Bluetooth problemi oldu karşı taraf sesimi duymuyordu her güncelleme sonrası ayarlar fabrika ayarlarına dönüyor modülü etkilestirmeyi unuttuk dediler tekrardan bağlanıp sorunu çözdüler
Bakim maliyeti 570 tl kk taksit
Herkese fıkır vermesi amaci ile paylaşayım dedim
VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan
Media ekranı açılmıyordu arasıra yeni yazılım yüklediler
Ön Park sensörü hatalı okuma yapıyordu sensör konumunu düzelttiler
Far kumandası altından trim sesi geliyordur izolasyon yapıldı
Son olarak cam tavan ses yapıyordu özellikle güneşli havalarda parça sipariş edildi kızaklar değişti onun altında bulunan bir parça daha
Şimdi aracım daha sessiz
Media güncellemesi sonrası Bluetooth problemi oldu karşı taraf sesimi duymuyordu her güncelleme sonrası ayarlar fabrika ayarlarına dönüyor modülü etkilestirmeyi unuttuk dediler tekrardan bağlanıp sorunu çözdüler
Bakim maliyeti 570 tl kk taksit
Herkese fıkır vermesi amaci ile paylaşayım dedim
VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan