DanChiSao
Üye
Yeniden merhabalar,
"2019 - Golf 7.5 Comfortline" aracım için bir kaç güncelleme yaptım.
Fotoğrafları güncelleceğim.
Uzun vadede;
değişiklikleri planlıyorum.
Sevgiler.
20 Nisan Güncelleme
"2019 - Golf 7.5 Comfortline" aracım için bir kaç güncelleme yaptım.
- Orijinal katlanır ayna ( aydınlatmalı )
- Katlanır ayna üzerine kayar led
- Orijinal logo altı kamera
- Bir kaç gizli özellik, ( fabrika çıkışında bir çok özellik açık olduğu için keyfi olmayanları açtırdım. )
- Orijinal beyaz led plakalık
- SW-815 Subwoofer
- Bagaj ampulü değişimi
- Sis farları ampül değişimi
Fotoğrafları güncelleceğim.
Uzun vadede;
- Adaptive Cruise Control
- Elektrikli bagaj amortisörü
değişiklikleri planlıyorum.
Sevgiler.
20 Nisan Güncelleme
- Stepne Subwoofer yerine Alpine SW-815 tercih ettim. ( Niyetim dışarıdan değil içeriden alt seslerin dolu/tok gelmesiydi ) 815 ile birlikte Bagajda 20cm bir ( araba ile bütünleşik tasarımda kendinden amfili bir bass'ım olmuş oldu. Şimdilik fazlasıyla memnunum sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
- Farlarımı Tayvan olarak J Led Far ile güncelledim. ( Niyetim Osram'dı fakat kayar sinyalli, Tayvan üretiminde karar kıldım.) J Led Far üzerine son nesil "Photon Milestone H7 - Katana Edition " kısalara taktım. Performansı aşırı iyi.
( Photon Milestone H7 - Katana Edition = 6000 Kelvin 14000 Lumen )
- Sis Farlarımı "Photon Zero H11 " olarak güncelledim. Sis farları değişimi çok pratik ve kolay olduğu için 5/10 dakika gibi bir sürede hallettim.
( Kısalarda yer alan Photon Milestone H7 ve Sis Farlarındaki Photon Zero H11 ürünlerinin 2'si de 6.000 Kelvin olduğundan renk noktasında kusursuz uyum sağladılar. ) - Bagajda yer alan sarı bagaj lambasını yine Photon'un ledi ile değiştirdim. Bagaj beyaz led ve şık bir görünüme kavuştu.
- Thule Port Bagaj atkıları takıldı.
- Thule Port Bagaj eklendi.
- Taiwan Highline J Far eklendi.
- J Far üzerine "Photon Milestone H7 - Black Edition (Yeni Seri)" eklendi.
- Taiwan Highline Stop eklendi.
- Krom Pedal Seti eklendi.
- Yeni tip ışıklı DSG vites topuzu eklendi.
Son düzenleme: