Ambiyans aydınlatma, Gizli Özellik Garanti Sorunu

ugur1497

Üye
İsim
Uğur
Merhabalar. Golf 8 impression araç için servisi arayıp gizli özellik açtırmak istediğimi söyledim. Serviste böyle bir işlem yapmadıklarını, dışarda yaptırırsam aracın garanti dışı kalcağını söylediler. Ancak ender elektroniğin sitesinde gizli özellik bölümünde aracın garanti dışı kalmayacağını yazmışlar. Hangi bilgi doğru acaba yaptıran var mı daha önce ? bi de çok renk ambiyans seçeneği denen şeyi nasıl yapabilirim ?

Ender garanti dışı kalmaz der çünkü muhtemel bir bakım öncesi servise gitmeden gel gizli özellikleri kapatayım der,o şekilde daha önce açıldığı vs anlaşılmaz ve garanti dışı kalma gibi bir durum teşkil etmez,servis zaten gizli özellik açmaz.Ambian olayını bilmiyorum ana mantık yürütüyorum,orjinal bir şekilde yapılırsa bence servis ona takılmaz hatta farketmez bile,fakat ambians bağlantı yerlerinde el.ekipman(beyin,soket,entegre,role v.b.b şeylerde daha sonra oluşacak bir muhtemel sorunda,servis işten sıyrılmak için sizin sonradan taktırdığınız ambians sistemini bahane edip o arızalı ekipmanı garanti dışı bırakır kanımca👍

Garanti dışı kalacağını sanmıyorum benim ki kalmadı en azından...
Benim bozulmazsa sizinkine hiç birşey olmaz takmayın...
geçen hafta garantiden işlem yaptırdım...

Hocam gizli özellik garantiyi etkilemez. Zaten aracın mevcut yazılımı içinde ufak tefek oynamalar yapıyorsun. Bunu tespit edebilecek cihaz bile yok ellerinde. Gönül rahatlığıyla yapabilirsin

Gizli özellik bir nevi telefona yeni uygulama yüklemek gibi. Garanti dışı kalması için ancak uygulamanın telefonu bozması lazım.

Geri
Üst Alt