CEM2064
Yeni Üye
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Adım CEM, Fen Bilimleri öğretmeniyim. 2015 model GOLF 7 comf. araç satın aldım. Aslında opsiyonlu bir araç istiyordum tanıdıktan temiz ve baya uyguna denk gelince aldım geçtim. Otomatik far ve yağmur sensörü montajını yaptım sorunsuz kullanıyoruz. En büyük eksik olan park sensörüne el atmam lazım. Her zaman orjinalden yana biri olarak 300-400tl ye ucuz uyduruk bir ürün takmak istemiyorum. Çinden orjinal park sensörü alıp takmak istiyorum, ürünü almak en kolayı. Yaşadığım şehir Uşak montaj konusunda destek alabileceğim yer yok. Nereye gidip durumu anlattıysam yapamayız değilde tak 300-400tlye ucuz bir şey geç diyorlar . Her neyse sadete geleyim elinde orjinal park sensörünün montaj şeması kodlama hakkında ne yapılması gerek elinde veri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ben montaj sırasında videoda çekmeyi düşünüyorum ben gibi kendi yapmak isteyenlere destek olmak adına. Malesef başka bir şehre gidip yaptırmaya vaktim yok, pazar günümü ayırıp yapmak istiyorum.
Yeni üyeyim hatam olduysa kusura bakmayın.
Yeni üyeyim hatam olduysa kusura bakmayın.