fueleconomy
Üye
Öncelikle herkse selamlarımı iletirim. Başlıkta belirttiğim üzere B6 kasa koduyla anılan 1.4 TSI DSG kombinasyonuna sahip 140-180k km bandında bir kaç Passatı gözüme kestirdim daha önce benzer kombinasyonları kullananlar varsa düşüncelerini duymak isterim. Daha evvel tsi aracımız olmadı 2011’den beri genelde tdi dsg kombinasyonuna sahip araçlar kullandık ağır bir masrafımız, sanayiyle işimiz olmadı. Bu aracın bir kroniği vs var mı sanayiyle çok ahbap olur muyuz meraktayım. 160hp olan motorlarda bolca piston çatlatma sorunu yaşayan var ama 122hp’liklerde benzer bir durum mevcut mu? Trigeri 180.000’de değişmek lazım mı? Bu bakımın ina gibi oem parçalarla ortalama masrafı ne olur?
Araç için en en son çıkabileceğim bütçe 550.000₺’dir bu fiyatlara tercihen otomatik 150.000 kmleri geçmemiş ağır hasarı olmayan vag grubu bir araba arıyorum passat harici önerileriniz varsa ona da açığım.
Şimdiden fikir veren herkese teşekkür ederim
Araç için en en son çıkabileceğim bütçe 550.000₺’dir bu fiyatlara tercihen otomatik 150.000 kmleri geçmemiş ağır hasarı olmayan vag grubu bir araba arıyorum passat harici önerileriniz varsa ona da açığım.
Şimdiden fikir veren herkese teşekkür ederim