Necati Usta sanki motor ustası gibi geldi bana. Park sensörü işi yapıyor mu acaba? Telefon numarası da yok. En iyisi gidip yüz yüze görüşmek.Necati abi varken düşünme başka bir yeri. Gittin, bıraktın, aldın, mutlu oldun.
Yoğun olduklarını düşünüyorum. Ne zaman görsem telefon trafiğinde oluyor kendileri. Arayarak bi iletişime geçmeyi deneyin derimCevaplar için teşekkürler. Opsiyonel ile görüştüm ama mesaj atıyorsun cevap gelmiyor, biraz ilgisizler maalesef.
Boşverin hocam, ben öylesine tavsiye verdim. Necati ustanın ne iş yaptığını bile bilmemNecati Usta sanki motor ustası gibi geldi bana. Park sensörü işi yapıyor mu acaba? Telefon numarası da yok. En iyisi gidip yüz yüze görüşmek.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Müsait bir zaman görüşeceğim Necati Ustayla. İyi bir usta ile tanışmak iyi olur. Bu iş olmaz başka bir iş için fikir alınır. İyi usta bulmak çok önemli.Boşverin hocam, ben öylesine tavsiye verdim. Necati ustanın ne iş yaptığını bile bilmem
instregramdan yazın Necati usta müsait olduğunda mutlaka cevap verir. İnstegram adresi @necati_kaygusuzTeşekkür ederim tavsiyeniz için. Müsait bir zaman görüşeceğim Necati Ustayla. İyi bir usta ile tanışmak iyi olur. Bu iş olmaz başka bir iş için fikir alınır. İyi usta bulmak çok önemli.
aynen öyle bu arada özetiNecati abi varken düşünme başka bir yeri. Gittin, bıraktın, aldın, mutlu oldun.
https://www.instagram.com/p/CnzYsa-IyNl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Necati Usta sanki motor ustası gibi geldi bana. Park sensörü işi yapıyor mu acaba? Telefon numarası da yok. En iyisi gidip yüz yüze görüşmek.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben oraya ne yaptırdıysam hep yüzüm gülerek ayrılmışımdır. Sizde öyle ayrılmışsınızdır umarım.Ankara Bağlıca Opsiyonel Otomotiv de park sensörü montajını yaptırdım. Gayet güzel yapıldı ve oldukça memnunum. Bu arada gerçekten de çok yoğunlar.
Park sensörü çalışınca müzik sesini kısma ayarı pasif yalnız. Bir kez ayarladım nasıl olduysa ama şimdi sürekli pasif. Yardımcı olacak var mı bu konuda? (Basit bir şeyse kendim halledeyim.)