Merhaba, kendim @HONEY Bülent abi’den tüm seti almıştım. Kendisinde hala olacağını sanıyorum. Çok memnun kaldım ben. Sizlerede öneririm. Montajını da Opsiyonel’de yaptırmıştım.
Ekran yok dimi sizde ? Ünite 840C mi ? bileşen koruma aktif mi ?Unite + usb dahil tesisat 8000₺ mevcut
Ekran kalmadi. 840c sadece 10.000₺ zaten 819b full crackliEkran yok dimi sizde ? Ünite 840C mi ? bileşen koruma aktif mi ?
819B Daha eski tip ünite diye biliyorum teşekkürler. GünceldirEkran kalmadi. 840c sadece 10.000₺ zaten 819b full crackli
Evet tabii ki. Fiyatina gore her urun819B Daha eski tip ünite diye biliyorum teşekkürler. Günceldir
819b ünite geri görüş kamerası açar mı?Ekran kalmadi. 840c sadece 10.000₺ zaten 819b full crackli
Geri gorus kamerali hale getiririm fiyat farki olur819b ünite geri görüş kamerası açar mı?
819b ünite geri görüş kamerası açar
Özelden konuşur musunuz ? Konuya gelen mesajları engellemeyiniz819b ünite geri görüş kamerası açar mı?
Hemsom sana 2.5 getireyim daha hos durur aracinda )Günceldir.
Abi selam 2.5 ları sevmiyorum şahsen bir sürücü olarak fiziksel tuş seven tarafdanım o nedenle full dokunmatik düşünmüyorum birde araç Midline Plus zaten 2.5 taksamda ne hayalete yansır ne Dynaudio destekler direk highline ekran + ünite takayım bana yeterli carplay vs vsHemsom sana 2.5 getireyim daha hos durur aracinda )