Turhan
Üye
- İsim
- Turhan Atasoy
- Araç
- Golf 1.4 TSI-BMT 125 Highline 2015
Dostlar selam,geçen amatörce uğraşlar için kendime bir VCDS aldım,aklımda yapılacak ufak tefek şeyler vardı,hemde servis uyarısı veriyordu onuda silmek için programı kurdum çalıştırdım ve araca bağlandım,araçla ilgili kafamdaki birçok şeyi yaptım fakat asıl mevzu İnfomation electronic menüsüne girince oldu,hiç bir şey yapmadım sadece araç durumu menüsündeki araç resmini değiştirdim sonra eski haline aldım,1-2 şeye daha baktım öyle ve olanlar oldu.Media Mib 1 buarada,Navi gitti,Usb gitti,Bluetoth gitti,Geri görüş gitti,açılıştaki R line logo gitti,Mediadan hiçbir kaynak çalmıyordu.Bundan sonra ne yaptıysam düzeltemedim,Navi'yi getiriyorum Usb gidiyor,Usb'yi getiriyorum Navi gidiyor,Medya çalma olayını düzeltiyorum mesela Cd'den,Sd karttan felan dosya çaldırıyorum fakat o esnada Navi gidiyor,tekrar naviyi getiriyorum bu sefer gene çalmama olayı geri geliyor.Açılış logosu atıyorum oluyor,sonra diğer şeyleri yapmaya çalışırken yine gidiyor.Bluetooth'u ne yaptıysam hiç geri getiremedim,aynı zamanda kamerayıda getiremedim,kamera tikini tıklıyorum exit deyip çıkıyorum do it diyorum,okeyliyor fakat kameradan görüntü gelmiyor.Ne olmuş olabilir arkadaşlar,lütfen bilen varsa yardım edebilirmi?
Son düzenleme: