Soğuk pressli arabaya 2 kez soğuk press yaptırmak

tuncc

Yeni Üye
İsim
tunç
Araç
audi
audi a3 8p aracımı ilk aldığımda dip bastıktı sonra soğuk pressle az bişey yükselttim önünü aşırı derecede vuruyor çukurlarda en ufak şeyde yüksek sesle duyuluyor vuruntu sesi ama esnemiyor araçtan soğudum ama basık olmadan da kötü duruyor. sizce spor yay alıp tekrar soğuk press yaptırmak mı yoksa coilover atmak mı daha konfor verir

Tunç abi sizin yaylarınız artık özelliğini kaybetmiş 1 kere basma 1 kere açma işlemi gördükleri için. Bence en sağlıklısı çıkma orjinal yay bulun ve onları takın. Tekrar tekrar soğuk press yaptırmayın zaten soğuk presi hiçbir şekilde yaptırmayın uzak durun konforu kaybedersiniz.

Yapmayın orjinal kısaltılmış yaylar alın. Ufak bir tümsekte bile o yaylar yerinden çıkıp aracı savurabilir. Canınızdan önemli değil hiçbir görsel modifiye.

audi a3 8p aracımı ilk aldığımda dip bastıktı sonra soğuk pressle az bişey yükselttim önünü aşırı derecede vuruyor çukurlarda en ufak şeyde yüksek sesle duyuluyor vuruntu sesi ama esnemiyor araçtan soğudum ama basık olmadan da kötü duruyor. sizce spor yay alıp tekrar soğuk press yaptırmak mı yoksa coilover atmak mı daha konfor verir
Aracı ne kadar basmak istiyorsunuz?

Soğuk presli yaya binmeyin. Bilindik bir markadan istediğiniz yükselikte yay alın.

öyle istediğimiz ölçüde yay satıyor mu bilindik markalar duymadım daha önce. kime danışabiliriz bu konuda mesela bide fiyatı çok yüksek tutar mı
Soğuk presli yaya binmeyin. Bilindik bir markadan istediğiniz yükselikte yay alın.

İnce ayar olmaz tabiki ama 15-30-40-60mm diye farklı seçenkerlde oluyor.
Eibach, HR vs sitelerinden bakıp kodu ile sipariş edin buradaki bir distribütörden

Fiyat olarak marka ve modelr bağlı. İyi bir markadan 5000₺ veya ğzeri bir masraf olacaktır.

yarım parmak girecek kadar
Aracın orjinal amortisörlerinle spor yay yada soğuk pres vs,ne yaparsanız yapın aracı en fazla 3.5cm düşürebilirsiniz sağlıklı olarak.Bu ölçüyü geçtiğiniz zaman konfor adına bir şey kalmıyor zaten üstelik amortisörlerede zarar veriyorsunuz.3.5 cm'den aşağı indirmelerde mutlaka spor amortisör kullanılmalı yada coil vs.Ozananda konfordan çok şey feragat ediyorsunuz fakat en azından o çirkin sesler olmuyor ve muhtemel bozulup sizi üzecek birşey olmuyor.Çamurlukla tekerin arasına yarım parmak olayı bence çok abartı,yinede siz bilirsiniz,en iseal indirme çamurlukla teker arası 2 parmaktır,ötesi abartıdır benim gözümde,tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.

Geri
Üst Alt