Zaten hb i egeanin. Platform ayni sedan icin uretilen platformdan hb gibi bisey galiba.Tipo ya yeniden hayat veriyorlar, adeta egea nın hatchback versiyonu./monthly_2016_05/Fiat-Tipo-hatchback-rear-three-quarter-at-the-Geneva-Motor-Show-Live-1024x678.thumb.jpg.e02bd3b6f02e76d83d84770af27b2cac.jpg
Hocam egeanın sedanına tipo demişler geçmişler yaw tipo demişken zamanında delikanın hayali olan arabaydıZaten hb i egeanin. Platform ayni sedan icin uretilen platformdan hb gibi bisey galiba.4 dakika önce, bravo32 yazdı:
Tipo ya yeniden hayat veriyorlar, adeta egea nın hatchback versiyonu.
/monthly_2016_05/Fiat-Tipo-hatchback-rear-three-quarter-at-the-Geneva-Motor-Show-Live-1024x678.thumb.jpg.e02bd3b6f02e76d83d84770af27b2cac.jpg
Tabii ki çeşit olması güzel devrem, her malın binicisi var. Rekabetçi piyasa sonuçta.@jajaja devrem, benim araçta 5400 de şuan Yok valla, golfümü hiç birşey ile değiştirmeye niyetim yok, fakat arkadaşında dediği gibi zamanın delikanlısını yeniden ayaklandırmaları güzel olmuş. Punto dan daha dinamik yapısı var.
Anlaştık @bravo32 dostum. Merakla bekliyorum, heyecanlandım bak gene yav, kendi aracımı yaptırsam böyle olmam haaaaaaa.@jajaja devrem, benim araçta 5400 de şuan Yok valla, golfümü hiç birşey ile değiştirmeye niyetim yok, fakat arkadaşında dediği gibi zamanın delikanlısını yeniden ayaklandırmaları güzel olmuş. Punto dan daha dinamik yapısı var.
türkiyede egea ismiyle satılıyor yurt dışına tipo diye çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam tr deki egealarla aynı hatta dodge neon olarakta amerikada satılıyor