Golf 8 vcds kullanımı

Acardag

Üye
İsim
Acar
Araç
Golf 8 Impression
2022 model aracıma kendim gizli özellik açmak istiyorum hangi cihaz lazım hangi kodlar lazım nereden ulaşabilirim bir eğitim vs var mı, her seferinde aç kapat sanayiye gitmek yorucu olur diye düşünüyorum onunda ötesinde kendi aracınla uğraşmak keyifli

Ya orijinal vcds almalısınız her bölüme girmek için ya da OBDeleven - odis için vag cihaz türevleri

Açıkçası alıştığınız kolay geliyor. Vcds kullanımına alıştık. Klon oldugundan 2018 üstünde kısıtlı kullanımı var. Yeni yeni odis i öğreniyorum. Sonuçta servis yazılımı obdeleven paket paket süreli satılıyor. Ben hiç kullanmadım.

Şu an en uygunu Obdeleven pro alman olur. VCDS kullanamazsın sfd kilidi olan golf 8 de.

Açıkçası alıştığınız kolay geliyor. Vcds kullanımına alıştık. Klon oldugundan 2018 üstünde kısıtlı kullanımı var. Yeni yeni odis i öğreniyorum. Sonuçta servis yazılımı obdeleven paket paket süreli satılıyor. Ben hiç kullanmadım.

Teşekkür ederim obdeleven için araştırma yapıyorum, Peki bu durumda 2022 golf 8 için hem öğrenme amaçlı hemde özellik açmak retrofit yapmak amaçlı kullanılacak bağlantı kablosu ve içerisindeki kodları ben obdeleven üzerinden yapayım, forumda @metinkar abi impression araça her özelliği yapmış bu nasıl yapıldı acaba meslek sırrı değilse yardımda bulunabilir misin abi:)

Selamlar, ben de Obdeleven pro lisansı mevcut 335 günü var. Benim Golf8 de ön telefon saklama gözü işim var. Ambians aydınlatma ledlerini takacağım. Ondan sonra satmayı planlıyorum. İlgilenirsen acele etme, uygun fiyata anlaşabiliriz. :)

Selamlar, ben de Obdeleven pro lisansı mevcut 335 günü var. Benim Golf8 de ön telefon saklama gözü işim var. Ambians aydınlatma ledlerini takacağım. Ondan sonra satmayı planlıyorum. İlgilenirsen acele etme, uygun fiyata anlaşabiliriz. :)

Tamamdır abi özelden mesaj atabilme imkanın varsa telefon bilgini gönderebilirsen oradan konuşuruz👍

Geri
Üst Alt