mcankaya52
Üye
- İsim
- ahmet
üniteyi crack yapıp kablosuyla beraber bana gönderme maliyetiniz nedir kaç lira olur ve app connect geri görüş kamerasıda çalışırmıUniteye crack yapilacak, torpidoya tesisat uzatilacak.
Bu unitede sadece bluetooth ve usb calisirBu
üniteyi crack yapıp kablosuyla beraber bana gönderme maliyetiniz nedir kaç lira olur ve app connect geri görüş kamerasıda çalışırmı
Bu teyibin aynısı bende var kamera çalıştırmıyorBu unitede sadece bluetooth ve usb calisir
Hocam üniteyi aldım hazır elimde 819a hem torpidokaki ana ünite hem ekran hemde çerçeve hazır bunu sana göndersem çalışcak şekil bana geri gönder maliyet nedir özelden yazıverCrack yaparim. Torpido tesisat da mevcut elimde
Boyle acik sozlu kardeslerimi seviyorum, iyiki varsiniz saygilar.Crack 1000₺, tesisat 1500₺. Ozele gerek yok gizli bilgi degil herkes gorebilir
Valla müdürüm bende esnafım bedavaya durmuyor sonuçta kimse dükkanda herkes bilgisi dahilinde birşeyleri pazarlicak sanatkarlığını ustalığını yapıcak.. Bunlar bedava değil karşılı olcak elbetBoyle acik sozlu kardeslerimi seviyorum, iyiki varsiniz saygilar.
Abi simdi burda ne anlatmaya calistin, inan valla anlayamadim.Valla müdürüm bende esnafım bedavaya durmuyor sonuçta kimse dükkanda herkes bilgisi dahilinde birşeyleri pazarlicak sanatkarlığını ustalığını yapıcak.. Bunlar bedava değil karşılı olcak elbet
açıksözlü demişsin ya diğer arkadaşa bende onu savundum haklı adam isticek kaç para ise açık açık söylicek diyeAbi simdi burda ne anlatmaya calistin, inan valla anlayamadim.
Kesinlikle yanlis anlama
Sadece anlayamadigim icin soruyorum saygilar
Ünite ulaşmadı henüz ulaşınca döncem sana hocamCrack 1000₺, tesisat 1500₺. Ozele gerek yok gizli bilgi degil herkes gorebilir