Hep derim belirtirim.
Uzun yolda/ otoyolda sabit 110 cuyum
Orta seritten devam edeni ,,kamyonu kamyoneti sollamak icin bazen 120 ye en çok 130 a cıktıgımda olur.
Verdim sinyali cıktım insan gibi sollamamı bitirip ortaya hatta en sağ seride gecicem zaten.
Asiret paket tdi passat 300 metreden sellekt atıyor ??
Yavvv kardesim benim aracım 115 beygir tdi golf (halk arabası)
Ben kendi aynamdan 400 metreden seni gördüm zaten!!!
Ne bu caka fiyaka , fors ??
Altı üstü 120 beygirin var !!! Benden 5 beygir fazlanla çakarlı sellektler atıyorsun 3 kere 5 kere ... Görmüyosun sollamaya cıktım ???
Hoooppp geldim
Bizim anketin C şıkkındaki araca !!!
Ben sollamaya çıkarken bırak 400 metreyi 600 metre geriyi önce bi dikizden tararım.
Işık hızında en soldan gelen ,
Panerama, 3.0 tdi A6 , e class,,
s class merso volvo s90 falan varmı diye bi kontol ederim yolu ..
Varsa sollamamı iptal ederim ....buyur geç gücüne sehvetine saygımız sonsuz ,,,, sonra ben sollarım.
Golf R da söyle bir durum var?
Ben aynadan , senin
1.0 ,1,2 ,1,4 1,5 1,6 yada bi ihtimal 300 Küsür beygir GOLF R oldugunu nerden bilebilirim ki ?? Eskiden dış morfolijiden oem çift U Oem cift J ile ayrılırdı golf R lar...eee simdi replika hertürlü cift j cift u,,,, replika R bodykitli 1.0 tsi lar var...
En bastan bilelim ki saygımızı belli edelim buyur edelim yol senin geç diyelim..
Benim alacagım GOLF R 500 metreden ben geliyorum ,, bosaltın yolu dedirttirmeli. Diger golflerden sekil semali farklı olmalı fabrikasyon
Bu sebeble,,, Seat clubturkey den yere yapısık bi leoncu benle aşık atmaya kalkısmamalı....
Belkide GOLF R ruhu böyle bisey
Pandoranın kutusundaki gibi
Açtırtma kutuyu
Göstertme 320 beygiri
Seklinde olmasını isteyenler olabilir ???