merhabalar,
bahse konu için bilen varsa link bırakabilir mi ? bulamadım...
Pedallar aynı farketmiyor hocam.hocam bunlar golf 7 için yazıyor
Benim araçtada fren pedalı çıkıp durduğundan orjinale dönüş yaptım. Denemeden almamanızı öneririm.
orijinalinin maliyeti ne tuttu hocam ?Benim araçtada fren pedalı çıkıp durduğundan orjinale dönüş yaptım. Denemeden almamanızı öneririm.
Orjinal değil. Park sensörü taktırdığım yerde 700 TL verip taktırmıştım. Orjinal olsa sıkıntı olacağını sanmamorijinalinin maliyeti ne tuttu hocam ?
tavsiyen üzerine https://www.trendyol.com/frt-ottoman/vw-golf-7-manuel-pedal-seti-p-41718469 sipariş ettim. yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Pedallar aynı farketmiyor hocam.
Merhaba hocam bende vagmarket'ten satın almıştım alalı 11 ay olmuş kaliteli pedal seti yerinden çıkma deforme vs. sıkıntısız kullanıyorum. Montajını kendim yaptım. Montajı ilk kez yaptığım için biraz yorucu oldu. Pedal setinin fotoğraflarını yükledim gelen ürünü beğenmezseniz buradan da bakabilirsiniz seçenek olsun. İyi günler.merhabalar,
bahse konu için bilen varsa link bırakabilir mi ? bulamadım...
Merhaba hocam bende vagmarket'ten satın almıştım alalı 11 ay olmuş kaliteli pedal seti yerinden çıkma deforme vs. sıkıntısız kullanıyorum. Montajını kendim yaptım. Montajı ilk kez yaptığım için biraz yorucu oldu. Pedal setinin fotoğraflarını yükledim gelen ürünü beğenmezseniz buradan da bakabilirsiniz seçenek olsun. İyi günler.
[/URL]