Golf 8 Impression İçin Krom Pedal Seti

ozkan1

Üye
İsim
Ozkan1
Araç
Golf 8
merhabalar,
bahse konu için bilen varsa link bırakabilir mi ? bulamadım...

araba manuel sanırım impression yazdığınız için google da yazarsanız vag grubu pedal takımı manuel diye geneli aynı ürün malzeme çok para vermeye gerek yok tüm araçlarımda kullandım sorun yaşamadım.

Bir araca yapılacak iç kısımdaki en güzel değişiklik golf 7 için yaptım geçenlerde gerçekten yakılıyor kalite hissi artıyor

merhabalar,
bahse konu için bilen varsa link bırakabilir mi ? bulamadım...
Merhaba hocam bende vagmarket'ten satın almıştım alalı 11 ay olmuş kaliteli pedal seti yerinden çıkma deforme vs. sıkıntısız kullanıyorum. Montajını kendim yaptım. Montajı ilk kez yaptığım için biraz yorucu oldu. Pedal setinin fotoğraflarını yükledim gelen ürünü beğenmezseniz buradan da bakabilirsiniz seçenek olsun. İyi günler.😊

Ekli dosyalar

• Pedal seti.jpg
    Pedal seti.jpg
    74.8 KB · Görüntüleme: 20
  • Pedal seti 2.jpg
    Pedal seti 2.jpg
    155.4 KB · Görüntüleme: 20
Vagmarket ürünleri iyidir. İnstagram uzerinden baya aktifler. Memnuniyet ve bilgilendirme ordan takip edilebilir. Ayrica online siteleri ile nakit havale usulleri arasindada fark vardi en son. Bilgi.

Merhaba hocam bende vagmarket'ten satın almıştım alalı 11 ay olmuş kaliteli pedal seti yerinden çıkma deforme vs. sıkıntısız kullanıyorum. Montajını kendim yaptım. Montajı ilk kez yaptığım için biraz yorucu oldu. Pedal setinin fotoğraflarını yükledim gelen ürünü beğenmezseniz buradan da bakabilirsiniz seçenek olsun. İyi günler.😊
[/URL]

Bende aynı şekilde vagmarketten almıştım ancak fren pedalı uymadı bir türlü

Geri
Üst Alt