Elimde mevcutMerhabalar, comfortline aracım için j led ve arka kayar özellikli stop arıyorum.
İlgilenen olursa mesaj atabilirse sevinirim.
Orjinal çift j farlarda mevcut dinamik aydınlatmaBu j led farlarda dinamik aydınlatma yok sanırım. u led farlarda var , highline u led farlarla değişim yapılabiliyor mu ?
Bugun yaptik sizin istediginiz araci sanirim milestone oneririmBende sonunda bu çift j farlara geçen gruba dahil olacağım. Hatta gti tampon ikilisi ile beraber geçeceğim.
Bu çift j far için kısa farlara photon milestone h7 mi daha iyidir yoksa led 360 denilen led zenon mu? Yoksa ikisi arasında ciddi bir fark yok mudur? Kullananlar ne öneriyor. Kısalar için led zenon alacağım.
Hocam j far almak istiyorum ama orjinal u far mevcut sadece led mi ekleniyor yoksa mercekelr de çıkacak mı araçtan? Ayrıca ne kadar olur j far?Cikma taiwan j led var full dolu 8500₺, sifiri 9500₺. Stop sifir ledleri homojen yanan model 6500₺, orijinal 13.500₺
Evet bende aynısını yaptıracam 1 ay sonra falan montajı yaptıracam. Ürünleri aldım.Bugun yaptik sizin istediginiz araci sanirim milestone oneririm
Highline far varsa j donusum 10.000₺ olur. Komple cikanlar size teslim ediljrHocam j far almak istiyorum ama orjinal u far mevcut sadece led mi ekleniyor yoksa mercekelr de çıkacak mı araçtan? Ayrıca ne kadar olur j far?
Kayar led bende mevcut 1 hafta anca çalıştı golf7 facebook grup sponsoru baki arkadaştan almıştım çıkarttım orjinal kaymayanlarsan aldım aynı ürün şuan aynı arkadaş 6,5 istiyor tianchen marka 2 yıl garantili sıfır kutuusnda duruyor 5 bine vericemMerhabalar, comfortline aracım için j led ve arka kayar özellikli stop arıyorum.
İlgilenen olursa mesaj atabilirse sevinirim.
ürün hala satılık mı hocamKayar led bende mevcut 1 hafta anca çalıştı golf7 facebook grup sponsoru baki arkadaştan almıştım çıkarttım orjinal kaymayanlarsan aldım aynı ürün şuan aynı arkadaş 6,5 istiyor tianchen marka 2 yıl garantili sıfır kutuusnda duruyor 5 bine vericem