Trafikte golf yardımlaşması yapıyor musunuz? :)

gokhan8585

Üye
İsim
gökhan
Ben trafikte golf görürsem,eğer ihtiyacı varsa, anında yol veririm. Kendi gruplaşmamızı benim gibi trafikte devam ettirenler? :)

Genelde Vw kullanıcıları veya Vag kullanıcılarına öncelik veririm. Doğru tercih yapmışsınız buyrun önden gidiniz derim(içimden):D

Vag araclarina daha hosgorulu davraniyorum 😀

Golf dayanışması kabul!

Ama Vag içi dayanışma da istisna sekilde passatlara kıl olma durumu var bende.

Özellikle uzun yolda orgeneral/mareşal/amiral edasıyla golflere er/erbaş muamelesi çekip 3-5-7 kez sıralı sellektler savuran passatçılar??? Geliyorum ulen çekilin boşaltın yolu edebiyatları

Yavv altı üstü passatsın yaaa...

150 lik aynı motorundan golfdede var
Dizelin 5 beygir fazla

Sedan olunca ??

Nedir bu fiyaka ???

@gokhan8585 selamlar. Vaktiniz olursa aşağıdaki konuya göz atın. Sizin konuyu görünce hatırladım.

Markadaşlık önemli :)

20 yıllık Tosba kullanıcısı olarak selam verme işini sadece eski kasaları görünce veriyorum. Torun sayılacak olan golf.ü aldıktan sonrada bi müddet selamlama işine giriştim ama pek oralı olunmadı. Zaten kornası çok sesli dikkat veya söver gibi çalıyor. Farlar ise ben buradayım gözünü aç dercesine irkiltiyor. Genellikle paylaşımcı sürdü@ogzogz un alıntılıdığı yazıdaki dengesiz araçlar olunca biraz kıllık yapıp bırakıyorum.
Ben trafikte golf görürsem,eğer ihtiyacı varsa, anında yol veririm. Kendi gruplaşmamızı benim gibi trafikte devam ettirenler? :)
Şuana kadar bakımsız golf görmedim ama görürsem yardımcı olurum diye düşünüyorum.

Yol vermem yol alirim haha

Tokatliyorlar beni bazen turbo lazim :)

Ekli dosyalar

• IMG_2813.jpeg
    IMG_2813.jpeg
    116.1 KB · Görüntüleme: 43
Evet yapıyorum ve aynı sekıkde banada trafıkte öncelik veriyorlar güzel bi dayanısma

Bulunduğum bölgedeki hemen hemen tüm golfler tanıdık olunca ister istemez kornalaşma ve yol verme durumu oluyor. Tanışmıyorsakta korna basıp selam veriyoruz :)

Sadece golflere istisna gösterdiğim doğrudur eğer ihtiyacı varsa içindeki adama değil yolu alan golf alıyor genelde fanatiklikten galiba takım tutma olayı gibi ama saçmamı saaçma😀

Geri
Üst Alt