beklemedeyim hocam görürsem fiyatta anlaşırsak affetmemCooming soon
Yahşi olmuşEvett . Stopları bulduk ve montajımız tamamlandı bir retrofiti daha tamamlamış olduk yavaş yavaş geliyoruz
Hocam ben 6 ya aldım yani karaborsa gibi bir şey bulmak çok zor sağolsun bir arkadaş yardımcı oldu onun sayesinde montajı da o yaptı . Sadece kablo kaldı dıştaki stoptan içtekine kablo çekilecek sinyal için ona da bi 100-200 gibi bir rakama hallederim diye düşünüyorumHayırlı olsun. ne kadara buldunuz hocam
Hocam merhaba, gruba yeni katıldım. conf aracıma orj çıkma stop buldum. yanmayan bagaj kısmı için nasıl bir yol izleyebiliriz?Evett . Stopları bulduk ve montajımız tamamlandı bir retrofiti daha tamamlamış olduk yavaş yavaş geliyoruz
Beyine tesisat cekilip kodlanacakHocam merhaba, gruba yeni katıldım. conf aracıma orj çıkma stop buldum. yanmayan bagaj kısmı için nasıl bir yol izleyebiliriz?
Hocam merhaba. Benim aracım highline fakat halojen stoplar var. Highline led stopa geçişte soket değişimi oluyor mu? Nasıl bir işlem gerekiyorHocam merhaba, gruba yeni katıldım. conf aracıma orj çıkma stop buldum. yanmayan bagaj kısmı için nasıl bir yol izleyebiliriz?