Replika (imitasyon) jantları güvenlik açısından bende uygun bulmuyorum. O nedenle Golf'ümüzün 5*112 jant göbek ölçüsüne uyacak benzer ölçüdeki diğer markaların (audi vb.) çıkma 17" jantlarına bakıyorum bu aralar. Kendi aracımda meşhur 16" doverlar mevcut. İlk aracı aldığımda dijonları çok beğeniyor, almak istiyordum. Fakat şimdi almışken biraz farklı bir jant olmasını istiyorum. Güzel Passat jantları da var aslında.
Dip not düşeyim, bilindiği üzere döver jantların ve bazı diğer modellerin üreticisi yerli CMS firmamız. O nedenle CMS'nin de aracımıza uyacak güzel jantlarının olduğunu da belirtmek isterim.
Netten bulduğum ve yakışacağını düşündüğüm 2 adet orijinal çıkma Audi A3 jantını, isimlerini bulamadığımda sarı siteden bulduğum fotolarını ekliyorum:
Dip not düşeyim, bilindiği üzere döver jantların ve bazı diğer modellerin üreticisi yerli CMS firmamız. O nedenle CMS'nin de aracımıza uyacak güzel jantlarının olduğunu da belirtmek isterim.
Netten bulduğum ve yakışacağını düşündüğüm 2 adet orijinal çıkma Audi A3 jantını, isimlerini bulamadığımda sarı siteden bulduğum fotolarını ekliyorum:
Moderatör tarafında düzenlendi: