Performans Ekranı Turbo Bar

Vagger_Boy

Katılımcı Üye

İsim
Ozan
Araç
Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus
Merhaba forumdaşlar. 👋🏻

Mib2 (874C Nav) multimedya cihazımda Car sekmesi altında Performans Ekranı ve Laptimer bulunuyor. Performans Ekranında 3 adet daire şeklinde kişisel olarak konfigüre edeceğim alt bilgi verici sekmelerinden hepsi aktif olarak çalışırken ( g- meter - su sıcaklık derecesi - yağ sıcaklık derecesi) yalnızca Bar alt sekmesi çalışmıyor sürekli 0.0 gösteriyor. Bunun aktif olması için araçta ne yapmak lazımdır ?

Mode opsiyonu lisans ile aktif mi edilmelidir ? Şimdiden teşekkür ederim…

Aynı sıkıntı benim discovery pro da var. O zamanlar gruptan arkadaşlarla konuştuğumuzda ecu ile alakalı olduğunu söylediler. Veriyi ekrana göndermiyormuş.

Discover Pro kullanıyorum kullanım olarak tek sıkıntım turbo basıncına atmosfer basıncını da ekliyor oluşu. Gaza tam bastığımda turbonun 2.4-2.2 Bar basınç ürettiğini görmek ilk başta korkutmuştu.

Discover Pro kullanıyorum kullanım olarak tek sıkıntım turbo basıncına atmosfer basıncını da ekliyor oluşu. Gaza tam bastığımda turbonun 2.4-2.2 Bar basınç ürettiğini görmek ilk başta korkutmuştu.
Sizde yanlışta olsa gösteriyormuş en azından :)

Ben de zamanında bu konuyu araştırmıştım. Motor kontrol ünitesinin yazılım sürümü ile alakalı olduğu yönünde bilgi edinmiştim.

Maalesef eski araçlarda motor bu bilgiyi paylaşmıyor. Galiba 2016 ve sonrası araçlarda geliyor diye hatırlıyorum.

Sıcaklıklar Kadran ile alakalı bende onlarda gelmiyordu kadran değişimi sonrası geldi. Badinc ise Ecu ile alakali 2014 Dizel araçta geleni gördüm ama Benim arac 2014 Benzinli ve gelmiyor. Ecu yazilimi yukseltilirse gelirmi bilmiyorum ama bunun için yazilim atmaya çalışma riskine girmedim :)

Maalesef eski araçlarda motor bu bilgiyi paylaşmıyor. Galiba 2016 ve sonrası araçlarda geliyor diye hatırlıyorum.
aracım 2018 ama bir ara opsiyonel oto ya gidince öğreneyim detayını :)

Geri
Üst Alt