mehmetakman
Yeni Üye
- İsim
- Mehmet
- Araç
- 2023 Golf 1.5 e-TSI Style
Ben aynayi otomatik kararan dikiz aynasina cevirmistim, fark eden bir sey yoktur sanirim ama yine de forumdaki ustatlardan da fikir bekleyinParça kodlarını doğru bulmuşuz o halde üstad. Servisten gelecek parçalar yanlış bir parça söyleyip elimde patlamasın diye emin olmak istedim. 2018 Golf 7.5 comfortline araç. Yardım için teşekkür ederim.
Ayna değişiminde bildiğim kadarıyla takılan yeri değişmediği için aynı parça kullanılabilir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi biraz daha bekleyip yarına siparişi veririm parça kodunda bir değişiklik olmazsa.Ben aynayi otomatik kararan dikiz aynasina cevirmistim, fark eden bir sey yoktur sanirim ama yine de forumdaki ustatlardan da fikir bekleyin
Hocam servisin dediği 3 parça için fiyat 780 tl. Ancak yeter ki bu parçalar olsun@mehmetakman Hayırlı olsun hocam bu 3 parçanın fiyatını da öğrenince yazabilir misiniz güncel kura göre nedir ?
Teşekkür ederim konuyu bulamamıştım.https://www.golftutkusu.com/topic/13279-serit-takip-sistemi-ve-oen-cam-degisimi/
@Furkan Moderatörümüzün zamanında açtığı bir başlık var çok güzelce o plastik parçalarında kodunu vermiş bi inceleyin derim @mehmetakman