Kapılardan çıkan sesler için..

ugur.dogan

Katılımcı Üye

İsim
Uğur
Araç
Golf
Arkadaşlar merhaba, kapılardan çıkan sesler için wd 40 kullanmama rağmen sesler tekrarlandığı için ekte resimde bulunan ürünün siparişini verdim. Sıvı gress. Daha etkili olacağını düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_8864.jpeg
    IMG_8864.jpeg
    34.1 KB · Görüntüleme: 7

Hocam yanlış ürün.
Şundan almanız gerek. Sıvı gres ve WD40 gibi ürünler buna silikon spreyi de dahil fitiller için kullanımı uygun değil.
Ek olarak denemedim fakat bunun daha etkili olduğunu söylüyorlar.

Bebe yağı sürün ben çok faydasını gördüm.Ama cok yorgunken sanki arabanin her yerinden ses geliyor.Ama uykumu aldığım zaman mükemmel...

Vw servisinde kullanılan ürün bu. Bundan almıştım ve memnun kalmıştım. Mevsim geçişlerinde kapı fitillerinde faydası oluyor. Gıcırtıları kesmişti bende

Ekli dosyalar

• IMG_8500.png
    IMG_8500.png
    251.9 KB · Görüntüleme: 25
Hocam bunlara hiç gerek yok. AliExpress üzerinden turuncu renkli döşeme sökme plastikleri var onlardan temin ettikten sonra birde aracınıza uygun kapı klipsleri var bir miktar bunlardan alırsınız. Ardından kapıyı bu aparatlarla açtıktan sonra ses yapabilecek kısımlara bez bant çekersiniz ve sabit olmayan yerleri sabitlersiniz, sonrasında inanın ses kalmayacaktır. Ancak en güzel çözüm kapı içlerini açıp yalıtım yapmak ve ardından bir sabitleme yapmak olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Kapı trimleri sökerek açıkta elimle baskı uyguladım, silikon sprey sıkmama rağmen azda olsa ses geliyordu.
Trim içerden çok sayıda puntalı bazıları bırakmıştı bırakanları havya ile tekrar erittim ve kaliteli japon takviyesi yaptım..
Ses gitti en ufak ses kalmadı + Dış ve iç saca yalıtım.. Müzik ses kalitesi arttı dış ortam sesi %40 kesildi.. Fitillere dolgu derken S Class :)
Şu aralar ısınana kadar orta konsoldan gelmeye başladı. Dünya devi firma plastik geçişlerine bez bant kauçuk bant vs. çok mu zor bence değil işçi zaman maliyet mevzuları herhalde. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: SCC

Geri
Üst Alt