Yapmadılar ama sağanak yağmur yağıyordu gelene kadar yağışlıydı havaMola yerinde su tutma yaptılar mı??
Gerçi dağ başının artezyen/kuyu suyunu aracına 1 damla dokundurmayacağınız %99 ihtimaldi.Yapmadılar ama sağanak yağmur yağıyordu gelene kadar yağışlıydı hava
Bende de aynı sorun varYapmadılar ama sağanak yağmur yağıyordu gelene kadar yağışlıydı hava
Park sensörü fabrika çıkışlı ve ön tampon hiç sökülmedi. Bugün yol boyu hep yağmurluydu büyük ihtimal yağmurdan oldu.Yagmur yagdi mi? Park sensörü sonradan mi takildi? Daha onceden tampon söküldü mü? %90 tesisatı su alıyor
Bende de aynı sorun var ve neden olduğunu bilmiyorum siz cozebildiniz mi ya da yardımcı olabilecek arkadaşlar var miArkadaşlar uzun yolda mola verdiğim zaman bu hatayı verdi neden olmuş olabilir?Herhangi bir yere çarpmam yada sürtmem olmadı.ön park sensörü çalışmıyor Ekli dosyayı görüntüle 68147
Ön sensörlerden birisi bozulmuş birisi bozulunca hiçbiri çalışmıyormuş bozulan sensörü özel serviste değiştirdim düzeldi fakat hassasiyeti eskisi kadar iyi değil.Bende de aynı sorun var ve neden olduğunu bilmiyorum siz cozebildiniz mi ya da yardımcı olabilecek arkadaşlar var mi
Çalışıyor sensörü değiştirince hata kayboldu park pilot çalışıyorHata devam ediyor mu? Yani park pilot çalismaya devam ediyor mu? Benim de bazen kontagi acinca manevra freni devre disi diyor sonra kayboluyor fakat test ettim calisiyor
Akünün bitmesine 3 ay kaldı semptomudur bu manevra frenleme devre dışı uyarısının gözükmesi.Hata devam ediyor mu? Yani park pilot çalismaya devam ediyor mu? Benim de bazen kontagi acinca manevra freni devre disi diyor sonra kayboluyor fakat test ettim calisiyor