- Genel Bilgiler
- Merhaba ürünü 8 ay önce satın aldım garantisi hala devam etmektedir çoğunuzun bildiği kendiliğinden anfili bir üründür sıfırdan hiçbir farkı yoktur kumandasında vs tek bir çizik yoktur kutusu ve bütün aksesuarları bulunmaktadır aracımda daha önceden ses sistemi tesisatı olduğu için bu cihazın sadece kumanda ve kablosunu kullandım geri kalan sıfırdır kutusunu ve içindekilerinin fotoğrafları yükleyecem hassas bir kullanıcı olduğum için kumanda etrafını hem çizilmesin hemde trim sesi yapmasın diye bez bant ile sardım yanlış anlaşılma olmasın isteyene bandı söküp fotoğraf veya video atabilirim faturası kutunun içinde mevcuttur kargo karşı ödeme şeklinde yapılır.
- Fiyat
- 6300
Merhaba herkese şimdiden hayırlı bayramlar. Ürünü 8 ay önce satın aldım garantisi hala devam etmektedir çoğunuzun bildiği kendiliğinden anfili bir üründür sıfırdan hiçbir farkı yoktur kumandasında vs tek bir çizik yoktur kutusu ve bütün aksesuarları bulunmaktadır aracımda daha önceden ses sistemi tesisatı olduğu için bu cihazın sadece kumanda ve kablosunu kullandım geri kalan sıfırdır kutusunu ve içindekilerinin fotoğrafları yükleyecem hassas bir kullanıcı olduğum için kumanda etrafını hem çizilmesin hemde trim sesi yapmasın diye bez bant ile sardım yanlış anlaşılma olmasın isteyene bandı söküp fotoğraf veya video atabilirim faturası kutunun içinde mevcuttur kargo karşı ödemeli şeklinde yapılır.
Ekli dosyalar
-
IMG_0753.jpeg203.7 KB · Görüntüleme: 86
-
IMG_0754.jpeg243.3 KB · Görüntüleme: 81
-
IMG_0755.jpeg208.7 KB · Görüntüleme: 80
-
IMG_0758.jpeg122.4 KB · Görüntüleme: 78
-
IMG_0757.jpeg130.6 KB · Görüntüleme: 76
-