Dynamic Light Assist ayarı

Jas

Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 7
Selam üstadlar bir konuda desteğinize ihtiyacım var. Aracıma 3.5 mm yay taktığımdan beri far ayarım alçakmış gibi geliyor. DLA olduğundan dolayı herhangi bir far ayarı yapan yere götürmek de istemedim. Servise gittiğimde DLA yüksekliği otomatik olarak ayarlar herhangi bir işleme gerek yok dendi. Gerek şehir içi, gerek uzun yolda far ayarımın alçak olduğunu hissediyorum. Yükseltmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Ayar yaptırırsam uzun far asistanındaki perdeleme olayı bozulur mu?

Yay taktıktan sonra normalde vcds veya obdeleven ğzerinden reset atmanız lazım ama ben sonuç alamadım. Karanlık bir yolda arkadaşımın fatına bakarak ayarladım. Orjinali gibi oldu. Sıfırlama ayarını isterseniz aşağıda bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Jas
Yay taktıktan sonra normalde vcds veya obdeleven ğzerinden reset atmanız lazım ama ben sonuç alamadım. Karanlık bir yolda arkadaşımın fatına bakarak ayarladım. Orjinali gibi oldu. Sıfırlama ayarını isterseniz aşağıda bulabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim kodlama ile olduğunu bilmiyordum sıfırlama işlemini deneyeyim

Araca yay taktığınız için far ayarınız bozuluyor internette otopark içinde far ayarı yapılan videolar var oradan bakıp ayarlayabilirsiniz. Farlarınızda manuel ayar için plastik vidalar var onlarla ayarlarsınız.

Araca yay taktığınız için far ayarınız bozuluyor internette otopark içinde far ayarı yapılan videolar var oradan bakıp ayarlayabilirsiniz. Farlarınızda manuel ayar için plastik vidalar var onlarla ayarlarsınız.
Kendim vidalarla ayarlarsam otomatik yükseltme, merceğin sağa sola dönme ayarını bozar mıyım acaba hocam?

Selam üstadlar bir konuda desteğinize ihtiyacım var. Aracıma 3.5 mm yay taktığımdan beri far ayarım alçakmış gibi geliyor. DLA olduğundan dolayı herhangi bir far ayarı yapan yere götürmek de istemedim. Servise gittiğimde DLA yüksekliği otomatik olarak ayarlar herhangi bir işleme gerek yok dendi. Gerek şehir içi, gerek uzun yolda far ayarımın alçak olduğunu hissediyorum. Yükseltmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Ayar yaptırırsam uzun far asistanındaki perdeleme olayı bozulur mu?
Bence kendiniz vida ayarlari ile hic oynamayin bit yetkili serviste far ayari yaptirmaniz daha dogru olacaktir onlardaki ayar makineleri hassas ve bu araclar icin yapilmis zaten her bakimca far ayarlarini kontrol ediyorlar

• Beğen
Tepkiler: Jas

Geri
Üst Alt