Garanti kapsamı

burakq77

Yeni Üye
İsim
Burak
Araç
Golf 8
Balatada cızırtı sesinden müzdaribim. Aracım 2022 model golf 8 impression yalnız ilk tecil tarihi 11.01.2023. Sarf malzemelerde olan 6 ay garanti muhabbeti bu ilk tecil tarihine göre mi şekil alıyor? Yoksa iş işten geçti mi?

İlk 2 sene , aracın her parçası ( kullanıcı hataları hariç ) tamamen garanti kapsamında.

Serviste, malzeme hatası olduğunu teyyit ettirebilirseniz, ücretsiz değişim yaptırabilirsiniz.

Ya da dışarıda balata değişimi yaptırabilirsiniz. Sarf malzemede, servis dışında değişim garantiyi bozmuyor.

.

İlk 2 sene , aracın her parçası ( kullanıcı hataları hariç ) tamamen garanti kapsamında.

Serviste, malzeme hatası olduğunu teyyit ettirebilirseniz, ücretsiz değişim yaptırabilirsiniz.

Ya da dışarıda balata değişimi yaptırabilirsiniz. Sarf malzemede, servis dışında değişim garantiyi bozmuyor.

.
Hocam başlangıç ilk tecil tarihi midir bunu merak ediyorum

Hocam başlangıç ilk tecil tarihi midir bunu merak ediyorum

Evet ilk tescilden başlar.

Zaten aracınız 2022 Ocak ayı tescilli olsa bile, 2024 ocak ayına kadar mekanik garanti devam eder.

.

ilk tescile göre olmuyor yalnız. Benim aracın faturası 30 haziran kesilmişti. Tescil tarihi 14 temmuzdu. Ve sileceklerimi 6 ayı geçmiş diyip değiştirmediler 1 hafta yüzünden. Baz aldıkları tarih aracın fatura tarihi idi.
Volkswagenim uygulamasında aracın kısmında alt kısımda trafiğe çıkış yazan yerde ne yazıyor ise o tarihi baz alıyorlar.

Balatada cızırtı sesinden müzdaribim. Aracım 2022 model golf 8 impression yalnız ilk tecil tarihi 11.01.2023. Sarf malzemelerde olan 6 ay garanti muhabbeti bu ilk tecil tarihine göre mi şekil alıyor? Yoksa iş işten geçti mi?
Daha önce konusu açıldı garanti kapsamı dışında denilerek kabul etmiyorlar bu konuda yapacak bir şey yok kalitesiz malzeme kullanımı adamlar ordan burdan kısa kısa sonuç bu

Geri
Üst Alt