Hepsinde mi böyle bilmiyorum ama benim aracımda öyle, aracı çalıştırınca biraz hareket ediyor kontağı kapatınca eski konumuna dönüyorarkadaşlar genelde ilk çalıştırmada oluyor sağ silecek oynuyor ses yapıyor rahatsızlık vermiyor ama çözümü var mı çözen varsa paylaşabilir mi
Hepsinde mi böyle bilmiyorum ama benim aracımda öyle, aracı çalıştırınca biraz hareket ediyor kontağı kapatınca eski konumuna dönüyor
Bu bir sorun değil. Tüm araçlarda olan bir özellik. Şahsen bende de öylearkadaşlar genelde ilk çalıştırmada oluyor sağ silecek oynuyor ses yapıyor rahatsızlık vermiyor ama çözümü var mı çözen varsa paylaşabilir mi
https://www.golftutkusu.com/topic/2...k-icin-sileceklerin-servis-konumuna-alinmasi/Arkadaslar bir de bizim silecekler eski usuldeki gibi yatay pozisyondayken kaldirilmiyor degil mi yani kaldirilir herhalde ama kirilabilir mi?
Camı silmek icin kaldirmamiz gerektiğinde saniyorum servis pozisyonuna alip dik iken mi kaldirmaliyiz? Yani yarim kontaktayken silecek koluna basiyoruz sanirim.
Net bilenimiz var midir acaba?
Çok teşekkür ettim hocam gözümden kacmis bu konu sağ olun
akşam deneyeceğim merak ettim
@gkhnclk bahsettiğiniz sileceğin konum değiştirmesi, silecek lastiğinin ömrü uzaması içindir.
Rüzgar direnci ya da aerodinami amacıyla yapılan bir hareket değildir. Zaten silecek yapısı yeterince aerodinamiktir. Ayrıca ne görüş engellemesi, ne de hırsızlık önlemek için gizleme gibi bir durum değildir..
Silecek değişimi için servis konumuna alınması kullanma kılavuzunda yazar.
Bu ve buna benzer birçok akla takılan durumları kullanma kılavuzunda bulabilirsiniz.
Maalesef son zamanlarda açılan konular daha önce açılmış ya da kullanma kılavuzunda karşılığı olan konulardır.