hakline
Üye
2016 model comfortline golf 7 sahibiyim. 1 ay kadar önce aracıma orjinal çıkma highline led stop takımı aldım . Aldığım arkadaş orjinal dedi bende iyice sağına soluna baktım fabrika etiketleri vw ,audi logoları vardı üstünde görünüşüde aynı şekilde orjinaldi . Ancak geçenlerde bir arkadaşım bana highlinelarda sinyalinde geldiği noktadada stopun yanması gerektiğini söyledi ve bende yanmıyor
dediğim kısım burası
yanması gereken şekil böyle
ve ben sadece stopları taktım hiçbir kablo bağlantısı vs yaptırmadım . Şimdi asıl sorular bu yanan kısım nasıl açtırılabilir mi , ve yahut comforttan highline a geçişte burası yanmayacak mı , ya da ürünü veren arkadaş bana orjinal diye replika bir ürün mü verdi ??? konuya hakim birisi bana yardımcı olursa çok mutlu olurum eğer öyle bir durum varsa o arkadaşın yakasına yapışacağım
dediğim kısım burası
yanması gereken şekil böyle
ve ben sadece stopları taktım hiçbir kablo bağlantısı vs yaptırmadım . Şimdi asıl sorular bu yanan kısım nasıl açtırılabilir mi , ve yahut comforttan highline a geçişte burası yanmayacak mı , ya da ürünü veren arkadaş bana orjinal diye replika bir ürün mü verdi ??? konuya hakim birisi bana yardımcı olursa çok mutlu olurum eğer öyle bir durum varsa o arkadaşın yakasına yapışacağım