Osram Ledriving far hakkında

umtumt06

Üye
İsim
Umut
Merhabalar

Aracım 2014 golf 7 midline farlarda taiwan J led ve stark 360 led var fakat genelde karanlıkta yolculuk yaptığımdan aydınlatmadan memnun değilim güvenli hissetmiyorum bu yüzden osram ledriving halogen soketli almayı düşünüyorum sıfır fiyatı 33 sizce değer mi kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi veya onun yerine başka öneriniz var mı?

Osrm led far kullaniyorum 14bine almistim 2 sene once ve iyiki almisim diyorum aydinlatmasi cok iyi cok memnunum yani aracin ureticisi fabrikasyon bu afari takmaliymis diyorum. Cakma j led takmistim.oncesinde ve hic memnun kalmadim 360 led taktim fakat yine de memnun kalmadim. Ustelik 360led ampul takinca da ampulun fan sesi iceriye kadar geliyordu. Osram far kendinden ledli oldugu icin bu sorun da yok. İmkaniniz varsa alin osram fari takin gercekten iyiki almisim diyeceksiniz. Karar sizin.Ustelik Arabanin gorunusu de sinif atliyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20230720_130356.jpg
    IMG_20230720_130356.jpg
    167.5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
bu J led falan taiwan çin taktirmak istemeden önce OSRAM'in farlarindan almak istedim. Gel gelelimki orijinal xenon + U LED olan araçlarla malesef uyumlu degil :'(

bu J led falan taiwan çin taktirmak istemeden önce OSRAM'in farlarindan almak istedim. Gel gelelimki orijinal xenon + U LED olan araçlarla malesef uyumlu degil :'(
U ledli xenondan geçene rastlamadım. Seviye ayarı ve adaptif özelliği varsa uyum sağlar mı sorgulayınız. Xenon soket uyumlu modeli de var. Araştırabilirsiniz.

Osrm led far kullaniyorum 14bine almistim 2 sene once ve iyiki almisim diyorum aydinlatmasi cok iyi cok memnunum yani aracin ureticisi fabrikasyon bu afari takmaliymis diyorum. Cakma j led takmistim.oncesinde ve hic memnun kalmadim 360 led taktim fakat yine de memnun kalmadim. Ustelik 360led ampul takinca da ampulun fan sesi iceriye kadar geliyordu. Osram far kendinden ledli oldugu icin bu sorun da yok. İmkaniniz varsa alin osram fari takin gercekten iyiki almisim diyeceksiniz. Karar sizin.Ustelik Arabanin gorunusu de sinif atliyor.
Teşekkürler hocam , bu farlar amerikan park olarak kodlanabiliyor mu?

Normal halojen farda ne kodlaniyorsa aynisi kodlanip calisiyor ben amerikan park kodlamadim ama kodlaniyor

Amerikan park?
Sinyallerin sabit yanması. Tehlikeli ve şaşırtıcı olan bir durum.
Amerikan park, sinyal harici gündüz fark edilebilirlik adına yapılır. Günümüzdeki araçların hemen hemen hepsi gündüz sürüş lambasına sahiptir.

Araçlarınızın sinyal lambalarını (aynalar da dahil) bu tür kodlamalarla sabit yanmasını yapmamanızı tavsiye ederim. Aynadan geriye baktığınızda sinyal mi veriyor , dörtlü mü yandı , ikinci defa bakmanız gerekiyor. Ayrıca çaprazda kaldığınızda sinyal verdiğini zannediyorsunuz.

İşin özeti trafiğin akışını bozacak kodlamaları yapmamanızı ve çevrenizde yapanlara da bu durumun trafikte yanıltıcı olacağını ve bir kazanın sebebi olabileceğini hatırlatınız.

Geri
Üst Alt