Teom@n
Yeni Üye
Cevap için teşekkür ederim ustam. 250€ istiyor ekranıyla beraber. Muhtemelen oynanmamış bir cihaz cavp bekliyorum satıcıdan. Ekranı 8" mi acaba?Android auto destekler
Tum mib2 ler kablolu calisir
Guzel cihaz navigasyonludur
Cevap için teşekkür ederim ustam. 250€ istiyor ekranıyla beraber. Muhtemelen oynanmamış bir cihaz cavp bekliyorum satıcıdan. Ekranı 8" mi acaba?
Ustam bu ilandaki ekran 6.5". Bir başka ilanda sadece 8" lik mat ekran(5G0919606) mevcut. Bu üniteyle sorunsuz çalışır mı?Fiyat kelepir
Ekran kodundan arastirip bakmaniz lazim
Ustam bu ilandaki ekran 6.5". Bir başka ilanda sadece 8" lik mat ekran(5G0919606) mevcut. Bu üniteyle sorunsuz çalışır mı?
Yurtdisindan mi alacaksiniz?Cevap için teşekkür ederim ustam. 250€ istiyor ekranıyla beraber. Muhtemelen oynanmamış bir cihaz cavp bekliyorum satıcıdan. Ekranı 8" mi acaba?
Evet, yakın çevremde satanlar var, araştırıyorum fakat açıkçası gözüm kesmiyor pek. Doğru üniteyi bulmaya çalışıyorum. 8" mat ekran üzerine yapılandırmak istiyorum.Yurtdisindan mi alacaksiniz?
Peki ustam son sorum ekran için; 8" ekranı alsam benim üniteyle (3Q0035819A) çalışıp çalışmadığını durumunu test edebilir miyim?Her iki ekranda sorunsuz çalışır
Peki ustam son sorum ekran için; 8" ekranı alsam benim üniteyle (3Q0035819A) çalışıp çalışmadığını durumunu test edebilir miyim?
Teşekkür ederim.Edebilirsiniz
Cevabınız için teşekkür ederim. Video izlemek gibi bir beklentim yok açıkçası. Kablosuz AA istiyorum fakat MIB2 de sadece kablolu AA desteği var. Bu sebeple Cartizan Champion tarzında bir dönüştürücü üniteyi de mercek altına aldım. Muhtemelen MIB2+8" Analog ekran ile yada şuanki sistemim + Cartizan gibi bir çözüme yönlenmeyi düşünüyorum.@HONEY abi affına sığınarak ben cevaplayayım eski bir mib1 discover pro sahibi olarak Bence almayın. Güncelleme almayan bir dahili navigasyonu var. Car play andoid auto desteği yok. +ları geri görüş kamera desteği ve hareket halinde video izleyebilme. Video izleme sizin için elzem değilse mib2 cihaz işinizi hayli hayli görür.