Dörtlü Buton içi ışık

metedenadam

Yeni Üye
İsim
Metehan
Merhaba,
Çok saçma bir sorunum var, gövdenin ortasında bulunan dörtlüleri yakmak için kullandığımız tuşun içindeki üçgen biçimindeki kırmızı plastik tuşun içine düştü. Bu yüzden de butonun içindeki kırmızı led şimdi göz yakacak şekilde parlıyor :D Butonu çıkarıp o plastiği tekrar yapıştırmanın bir yolu var mıdır gövdeyi sökmeden? :)

Benimde aynisi olmustu @CemK ustad icini dagitip halletmisti

Bir kac kisinin basina gelmisti ici sokulup yapistiriyorlar

Upvote 0
Nasıl basıyorsunuz anlamadım.. birine kızıp mı 4'lüye basıyorsunuz?

Upvote 0
Nasıl basıyorsunuz anlamadım.. birine kızıp mı 4'lüye basıyorsunuz?
:D yok hocam elimde ev anahtarı varken basmam gerekince anahtarın ucuyla düğmenin tam ortasından ittirdim. Sanıyorum sıcaktan yapışkanı erimiş filan hiç direnç göstermeden içine kaçtı

Upvote 0
:D yok hocam elimde ev anahtarı varken basmam gerekince anahtarın ucuyla düğmenin tam ortasından ittirdim. Sanıyorum sıcaktan yapışkanı erimiş filan hiç direnç göstermeden içine kaçtı
@HONEY Bülent Hocam'ın tavsiyelerine uyunuz.

Aman dikkat başka bir yerleri kırmayınız.

Bu arada tebrikler.. 20 yorum kuralını bir gün içine yaya yaya yerine getirdiniz. Artık mesaj kısmını kullanabilir, tüm ana sayfa gündemini değiştirmenize gerek kalmamıştır.

hoş geldiniz. Keyifli forumlar..

Upvote 0
@HONEY Bülent Hocam'ın tavsiyelerine uyunuz.

Aman dikkat başka bir yerleri kırmayınız.

Bu arada tebrikler.. 20 yorum kuralını bir gün içine yaya yaya yerine getirdiniz. Artık mesaj kısmını kullanabilir, tüm ana sayfa gündemini değiştirmenize gerek kalmamıştır.

hoş geldiniz. Keyifli forumlar..
😂😂 neyse ki hocam tum tanisma konusuna hosgeldiniz yazilmadi, ana ekran hos geldiniz ile dolmadi

Upvote 0
forumda benzer bir konuda youtube videosu paylasilmisti...

Upvote 0

Geri
Üst Alt